Πλεύση... επιτυχίας

Gazzetta team
Πλεύση... επιτυχίας

bet365

Το περιοδικό ΠΛΕΥΣΗ αποτελεί, για περισσότερα από 25 χρόνια, το αγαπημένο περιοδικό των ανθρώπων της θάλασσας.

Τα τελευταία χρόνια, με την εφημερίδα PLEFSI FREE, επεκτάθηκε και στον χώρο του free press, που παρουσιάζει μεγάλη δυναμική.

Ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση τα τελευταία χρόνια, έχει εστιάσει και στην digital ανάπτυξη. Με αναβάθμιση του site, έντονη παρουσία στα social media, αλλά και πώληση του περιοδικού μέσα από το ψηφιακό περίπτερο readpoint.com.

Θεωρείται το πλέον ενημερωμένο και έγκυρο έντυπο στον χώρο του γιότινγκ και του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα, έχοντας στο δυναμικό του μια αξιόπιστη συντακτική ομάδα.

Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πελάτες που το επιλέγουν για την προβολή τους.

Με συνεργασία και συμμετοχές στα μεγάλα ναυτικά σαλόνια του εξωτερικού, συνεχίζει εμπλουτίζοντας τη θεματολογία του, προσελκύοντας και ένα διεθνές κοινό με επιχειρηματικό ενδιαφέρον προς την Ελλάδα.

Πάντα στόχος του περιοδικού είναι η υποστήριξη όλων των δράσεων που προωθούν την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού και του θαλάσσιου τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε την οργάνωση του αγώνα Skiathos Palace Cup και το κίνημα Plefsi loves the young, θέλοντας να εμπνεύσει στους νέους το πάθος της θάλασσας, της ιστιοπλοΐας και του ναυτικού τουρισμού.

 

Τελευταία Νέα