ASUS ROG Strix SCAR II GL504: Με αυτά τα gaming laptops τα έχουμε παίξει εντελώς! (pics)

Gazzetta team
ASUS ROG Strix SCAR II GL504: Με αυτά τα gaming laptops τα έχουμε παίξει εντελώς! (pics)

bet365

Βλέπουμε φωτάκια. Είμαστε καλά γιατρέ;

Αγαπητοί συνάδερφοι. Εσείς που έχετε λιώσει πάνω από τον υπολογιστή σας παίζοντας ώρες ατελείωτες τα αγαπημένα σας παιχνίδια, σκοτώνοντας ό,τι κινείται και τραντάζοντας το γκόλποστ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνοντας τους θεατές να παραληρούν, έφτασε η στιγμή που περιμένατε. Η ASUS ανανέωσε τη σούπερ-ντούπερ σειρά gaming laptops της κυκλοφορώντας το ROG Strix SCAR II GL504. Πιστό στο δρόμο που χάραξε το προηγούμενο Scar I, αυτό το laptop, δεν είναι laptop, είναι ένα θηρίο επιδόσεων για όσους τα FPS είναι σαν τον αέρα που αναπνέουν.

Σου τη σπάνε τα – αδιόρατα για τους άλλους, αλλά όχι για εσένα που βλέπεις και την παραμικρή λεπτομέρεια - lags; Το ROG Strix SCAR II σου προσφέρει την πρώτη στον κόσμο οθόνη 144Hz με σούπερ λεπτά bezel και 3ms gray-to-gray (GTG) χρόνο απόκρισης. Τι άλλο να ζητήσεις; Επειδή όμως, το ξέρουμε ότι θέλεις κι άλλα, πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε κι αν θες να αποκτήσεις το συγκεκριμένο μηχάνημα ξεκίνα τις οικονομίες αμέσως.

Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει να δουλεύω υπερωρίες, έχω κόψει καφέ, τσιγάρο και ποτά και περιμένω το… τέρας στο σπίτι! Χαλάλι του όμως. Εδώ μιλάμε για ένα μηχάνημα που θα σου φέρει δάκρυα στα μάτια από χαρά, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και θα σε κάνει σούπερ σταρ στα esports.

Το πληκτρολόγιο του ROG Strix SCAR II δεν είναι ένα απλό… ξενέρωτο πληκτρολόγιο για να γράφεις κειμενάκια και να ποστάρεις στο Facebook. Είναι ένα βαρβάτο, μηχανικό, ταχύτατο, επιπέδου desktop, πληκτρολόγιο για να το κοπανάς ανελέητα δίχως αύριο κι αυτό να μην καταλαβαίνει τίποτα. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο του ROG Strix SCAR II έχει, λέει, την τεχνολογία HyperStrike Pro, όπερ σημαίνει ότι η ακρίβεια στις κινήσεις σου είναι δεδομένη και στιγμιαία. Άλλωστε, εδώ παίζεται η ζωή σου. Είτε θα σε καθαρίσουν οι αντίπαλοί σου, είτε θα τους καθαρίσεις εσύ.

Έχει και RGB φωτισμό και μάλιστα, μπορείς να το χωρίσεις σε τέσσερις ζώνες τις οποίες θα χρωματίσεις με διαφορετικό φως. Θέλεις κι άλλα; Τα WASD πλήκτρα είναι διαφανή για ακόμα καλύτερο έλεγχο στις κινήσεις σου, ενώ όπως μας λέει η ASUS, το πληκτρολόγιο αυτό έχει δοκιμαστεί να αντέχει τις καταπονήσεις για 20 εκατομμύρια χτυπήματα. Επομένως, μην το φοβάσαι. Κοπάνα το άφοβα.

Δεν είναι όμως μόνο το πληκτρολόγιο που φωτίζεται. Το ASUS βγάζει από παντού φως. Και το λογότυπο στο πίσω μέρος φωτίζεται και τα πλαϊνά. Αυτό δεν είναι laptop, είναι ντισκοτέκ!

Εξοπλισμένο σαν αστακός

Όπως είναι φυσικό, το ASUS ROG Scar II GL504 είναι εξοπλισμένο μέχρι τα δόντια. Ο επεξεργαστής 8ης γενιάς Intel Core i7 8750H μαζί με τα 16 χορταστικά GB DDR4 2666MHz μνήμης RAM το κάνουν πύραυλο επιδόσεων. Η κάρτα γραφικών του δεν είναι άλλη από το καμάρι της Nvidia και δη η GeForce GTX 1070 (υπάρχει και το ROG Strix Hero II GL504 με την Nvidia GTX 1060). Πρόκειται για μια κάρτα-τούμπανο που μετατρέπει το laptop σε απόλυτο gaming όπλο και μάλιστα με δυνατότητα virtual reality αρκεί φυσικά να φορέσεις τα κατάλληλα γυαλιά εικονικής ή μικτής πραγματικότητας (Mixed Reality το λέει η Microsoft) και να το παίξεις ήρωας του Ready Player One (αν δεν είδες την τελευταία ταινία του Spielberg, δες την).

Αν τώρα, δεν σου φτάνει η δική του οθόνη, ακόμα κι αν διαλέξεις το μοντέλο των 17 ιντσών, το ROG Strix SCAR II GL504 έχει και HDMI 2.0 υποδοχή. Έτσι, μπορείς να το συνδέσεις με την 4Κ τηλεόρασή σου και να παίζεις στις 50 ίντσες (!) ή να κάνεις το σαλόνι σου καλύτερο κι από κινηματογράφο.

Τέλος, από συνδέσεις έχει τα πάντα όλα και από Wi-Fi σκίζει. Υποστηρίζει 802.11 ac Wave 2 και είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με πολλαπλή κεραία Wi-Fi που προσφέρει 30% μεγαλύτερη κάλυψη.

Τι άλλο να πω για το ASUS ROG Strix SCAR II GL504; Σκέφτομαι ότι θα μου το πάρουν και με πιάνουν κλάματα. Είναι το όνειρο κάθε PC gamer και μάλιστα καταρρίπτει όλα τα κλισέ του στυλ «gaming PC είναι μόνο desktop» και άλλα τέτοια. Εννοείται ότι το συγκεκριμένο δεν είναι για να το κουβαλάς μαζί σου. Θα το… βιδώσεις στο γραφείο σου και δεν θα το κουνήσει από εκεί. Άλλωστε, πρώτον κοστίζει το κάτι τις του και δεύτερον ζυγίζει σχεδόν δυόμιση κιλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα