Μία ενέργεια, 7.000 παιδικά χαμόγελα (pics)

Gazzetta team
Μία ενέργεια, 7.000 παιδικά χαμόγελα (pics)

bet365

Με επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη φάση της μεγάλης ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργάνωσε η εταιρεία «ΠΛΑΙΣΙΟ» στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς για 3η συνεχόμενη φορά, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο PROLEPSIS.

Έτσι, από τις 17 ως τις 19 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι διανομές των 7.000 σχολικών τσαντών σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι φέτος σε σχέση με πέρσι μοιράστηκαν 2.500 παραπάνω τσάντες, προστέθηκαν στη λίστα 19 επιπλέον σχολεία σε περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας και των Χανίων, ενώ πραγματοποιήθηκαν και ειδικές δράσεις για τις πυρόπληκτες περιοχές στο Μάτι, όπου οι τσάντες των παιδιών γέμισαν και με εκατοντάδες σχολικά είδη.



Μία από τις κεντρικές διανομές πραγματοποιήθηκε σε ένα κεντρικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο της Αθήνας, στο οποίο –όπως συνέβη και πέρσι- μοιράστηκαν πάνω από 300 τσάντες. Στη δράση αυτή συμμετείχαν επίσης ο τραγουδιστής των ONIRAMA, Θοδωρής Μαραντίνης, καθώς και η γνωστή vlogger Mikri Ollandeza. Μαζί με τους εθελοντές της ομάδας «Πλάι σου» βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες, ενώ παράλληλα μοίρασαν δεκάδες τσάντες και ακόμα περισσότερα χαμόγελα.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με μία mini συναυλία του Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος πήρε θέση με την κιθάρα του στο προαύλιο του σχολείου και χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες θετική διάθεση στους μικρούς του φίλους.



Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά το project δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την κινητοποίηση της εθελοντικής ομάδας «Πλάι σου», την οποία στελεχώνουν 266 εργαζόμενοι του Πλαισίου. Μέσα από την προσωπική επαφή τους με τα παιδιά, την παρουσία τους στους χώρους διανομής και τη χαρούμενη διάθεση προσφοράς, οι άνθρωποι αυτοί αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την όλη προσπάθεια και είχαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία της.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα