H adidas σχεδίασε το απόλυτο παπούτσι για urban διαδρομές! (pics)

Gazzetta team
H adidas σχεδίασε το απόλυτο παπούτσι για urban διαδρομές! (pics)

bet365

Ο ευέλικτος σχεδιασμός καθιστά το PureBOOST GO ιδανική επιλογή από το πρωί μέχρι το τέλος της ημέρας

Τίποτα καλύτερο από το τρέξιμο στην πόλη! Όποιος το έχει δοκιμάσει έστω και μια φορά, το έχει βάλει κατευθείαν στην καθημερινότητά του.

Το να βάζεις τα ακουστικά σου και να ξεκινάς να τρέχεις με θέα το αστικό τοπίο είναι μια από τις εμπειρίες που όλοι οι runners θεωρούν εκπληκτική!

Τη μια στιγμή είσαι στο πεζοδρόμια, την επόμενη κατεβαίνεις στο δρόμο, λίγο πιο μετά μπαίνεις στο πάρκο και κλείνεις την υπέροχη προπόνησή σου κατεβαίνοντας και ανεβαίνοντας δεκάδες σκαλιά στο γήπεδο.

Όμως επειδή το τρέξιμο στους δρόμους της πόλης εκτός από απελευθερωτικό μπορεί να γίνει και απρόβλεπτο, η adidas, θέλοντας να παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να βιώσουν το συναίσθημα που προσφέρει ένα city run, σχεδίασε το νέο PureBOOST GΟ, με γνώμονα ένα δυναμικό και ευέλικτο παπούτσι που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της urban running κοινότητας.

Αυτοκίνητα, επιφάνειες που τη μια φορά γλιστράνε και την είναι είναι ορισμός της τραχύτητας, ανισόπεδες διαδρομές, νερά και χώμα. Για να το απολαύσεις πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος. Και η adidas παρουσιάζει το ολοκαίνουριο PureBOOST GO, ένα παπούτσι ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης, που υποστηρίζει την προσαρμοστικότητα και προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία τρεξίματος!

Αυτή είναι λοιπόν η νέα πρόταση του brand που ξέρει το running όσο κανείς.

Η εξελιγμένη Expanded Landing Ζοne, χαρακτηρίζεται από φαρδιά σόλα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού η οποία προσφέρει αυξημένη σταθερότητα στις πλάγιες κινήσεις των runners για απόλυτη προσαρμοστικότητα και αλλαγή ταχύτητας εύκολα και γρήγορα.

Το PureBOOST GO διαθέτει επισής μεσαία σόλα τεχνολογίας BOOST, την τεχνολογία που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της adidas, για τους δρομείς που αποζητούν ατελείωτη επιστροφή ενέργειας. Για άνετη εφαρμογή και κορυφαία εμπειρία running, το πλεκτό επάνω μέρος κατασκευασμένο από διάτρητο ύφασμα αφήνει το πόδι να αναπνέει, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ευκαμψία και την ελευθερία κινήσεων σε κάθε βήμα.

Ανακάλυψε το adidas PureBOOST GΟ και ζήσε τα όρια της πόλης.

Βρες το online στο adidas.gr/PureBOOST, στα adidas Stores αλλά και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στη Facebook Page adidas και στο επίσημο profile της adidas στο Instagram!

#PureBOOST #adidasRunning

 

Τελευταία Νέα