Όλα όσα θες να μάθεις για την Τήνο βρίσκονται σε αυτό το περιοδικό και αυτό το site (pics)

Gazzetta team
Όλα όσα θες να μάθεις για την Τήνο βρίσκονται σε αυτό το περιοδικό και αυτό το site (pics)

bet365

Το περιοδικό «Tinos about 2018» και το website www.tinos-about.gr θα σου μάθουν τα πάντα για ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων.

Η 7ης πολυτελής ετήσια έκδοση του περιοδικού «Tinos about 2018» και η ταυτόχρονη αναβάθμιση του website www.tinos-about.gr έχουν σαν στόχο την ολοκληρωμένη προβολή του νησιού της Τήνου, μέσω επίκαιρων άρθρων, θεμάτων που καλύπτουν όλο τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της Τήνου, αλλά και ταυτόχρονη προβολή προϊόντων και υπηρεσιών που λαμβάνουν χώρα στον τόπο.

Από φέτος, με μια ολοκαίνουργια αισθητική, το website θα κρατάει ζωντανή την προβολή του νησιού 365 ημέρες το χρόνο, ενώ προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα, χάρη στα micro sites που διαθέτει, να προβάλει μέσω αυτών οποιοδήποτε επαγγελματία ντόπιο παραγωγό, καλλιτέχνη, ξενοδόχο, εστιάτορα κ.λπ. επιθυμεί να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του σε ένα διευρυμένο κοινό πέραν της έντυπης έκδοσης. Το υλικό που φιλοξενείται θα ανανεώνεται σε τακτή βάση, με στόχο ό,τι νέο αφορά τον τόπο να βρίσκεται στις σελίδες πλοήγησής του.

Στις φετινές σελίδες θα διαβάσετε αποκλειστική συνέντευξη του νέου Δημάρχου Τήνου Γιάννη Σιώτου, συνέντευξη του ηθοποιού και Tinos lover, Γιώργου Χρανιώτη, του Ευριπίδη Αποστολίδη, τέως διευθυντή του βραβευμένου με Michelin Σπονδής και λάτρη του νησιού. Μην χάσετε το αφιέρωμα στις 4 εποχές Τήνος, αλλά και το τιμητικό άρθρο για τα 80 χρόνια από το θάνατο του Γιαννούλη Χαλεπά. Αυτά, μαζί με πολλά νέα εστιατόρια, καφέ-μπαρ, ντόπια προϊόντα αλλά και άρθρα αφιερώματα στις Μεριές και τις παραλίες της Τήνου, είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα θέματα που συμπεριλαμβάνονται στις φετινές μας σελίδες.

 

Τελευταία Νέα