Το MediaPad M5 της Huawei ήρθε για να εκτοξεύσει την ποιότητα της ψυχαγωγίας μας

Gazzetta team
Το MediaPad M5 της Huawei ήρθε για να εκτοξεύσει την ποιότητα της ψυχαγωγίας μας

bet365

Το tablet που έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα τέλη Ιουνίου.

Μια ασύγκριτη οπτικοακουστική εμπειρία. Ένα tablet σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες του μοντέρνου χρήστη για τον οποίο η άμεση πρόσβαση στην πληροφορία όπου κι αν βρίσκεται και η καλύτερη δυνατή ποιοτικά ψυχαγωγία είναι μείζονος σημασίας. H Huawei με το λανσάρισμα του MediaPad M5 αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως αντιλαμβάνεται πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών του σήμερα, προσφέροντάς τους μία συσκευή με αισθητική και λειτουργίες αντάξιες των προσδοκιών τους, ικανή να χαρίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Το tablet HUAWEI MediaPad M5 παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια από τους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν το «παρών» και εκθείασαν τον προσεγμένο του σχεδιασμό και τα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Με εργονομικό και συμπαγές design για άνετο κράτημα και αυξημένη αντοχή στον χρόνο και τη χρήση, το HUAWEI MediaPad M5 διαθέτει οθόνη με κυρτό γυαλί 2,5D με ανάλυση 2560x1600 στις 10,8 ίντσες, που είναι σε θέση να απεικονίσει πιστά κάθε απόχρωση και λεπτομέρεια. Η τεχνολογία HUAWEI ClariVu ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία θέασης, προσαρμόζοντας τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης κατά την αναπαραγωγή ταινιών, κάνοντας χρήση ευφυών αλγορίθμων.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το όνομά του, το HUAWEI MediaPad M5 διαθέτει ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon και ενσωματώνει τεχνολογία HUAWEI Histen, προσφέροντας έτσι βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας.

Το HUAWEI MediaPad M5 κρύβει μέσα του έναν επεξεργαστή Kirin 960 ο οποίος συνδυάζει τις σταθερά υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια με την ενεργειακή αποδοτικότητα. Σε συνδυασμό δε με τις μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες της συσκευής (7500 mAh) και την τεχνολογία HUAWEI QuickCharge, επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει χωρίς το άγχος της φόρτισης.

Η HUAWEI έχει τροποποιήσει το Android 8.0 Oreo στο οποίο βασίζεται το HUAWEI MediaPad M5 για την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικότητας του χρήστη, προσθέτοντας μία λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων. Το tablet διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου. Επιπρόσθετα, το HUAWEI MediaPad M5 ενσωματώνει το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0 της HUAWEI, προσφέροντας έτσι μια φιλικότερη, απλούστερη και απολαυστικότερη εμπειρία χρήσης.

Το HUAWEI MediaPad M5 διατίθεται στο premium χρώμα Space Grey, προσφέροντας στον χρήστη απαράμιλλο στυλ.

Το MediaPad M5 δημιουργήθηκε για τους χρήστες που καταναλώνουν ολοένα και περισσότερο βίντεο όπως ταινίες και σειρές και χρειάζονται μια αξιόπιστη συσκευή για χρησιμοποιήσουν εν κινήσει. Κατασκευασμένο εξ αρχής με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία κατά την ανάγνωση, την αναπαραγωγή μουσικής, την παρακολούθηση ταινιών και το gaming, το tablet διαθέτει χαρακτηριστικά όπως υψηλής ποιότητας οθόνη, επαγγελματικό σύστημα ήχου και μπαταρία κορυφαίων επιδόσεων που το καθιστούν ιδανικό μέσο ψυχαγωγίας. Οι άνθρωποι σήμερα εξ άλλου εκτιμούν τον επαγγελματισμό, απαιτώντας αντίστοιχα επίπεδα αξιοπιστίας από τις συσκευές που χρησιμοποιούν καθημερινά και το MediaPad M5 είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε αυτήν τη συνθήκη.

«Ακούγοντας τις γνώμες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, αντιληφθήκαμε ότι η κατανάλωση περιεχομένου στα smartphones και τα laptops δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο θα έπρεπε, καθώς οι συγκεκριμένες συσκευές δε δημιουργήθηκαν για αυτόν τον λόγο», ανέφερε ο Πέτρος Δρακόπουλος, Διευθυντής Marketing της Huawei στην Ελλάδα. «Έτσι, προκαλέσαμε τους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε ένα tablet το οποίο θα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ψυχαγωγία και τη χαλάρωση του χρήστη χωρίς παραχωρήσεις».

Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, το MediaPad M5 προσφέρει άνετο κράτημα ακόμα και για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα –κατά την ανάγνωση ή την παρακολούθηση μιας ταινίας. Το λεπτομερώς σχεδιασμένο και προσεκτικά σμιλεμένο αλουμινένιο σώμα του σε συνδυασμό με το μεγαλειώδες Space Gray χρώμα, δίνουν στη συσκευή έναν μοναδικό και κομψό αέρα που της επιτρέπει να σταθεί επάξια σε κάθε χώρο. Το κυρτό 2,5D γυαλί που καλύπτει την πρόσοψη του tablet ενισχύει τη μοντέρνα του εμφάνιση, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το ματ μεταλλικό φινίρισμα των υπολοίπων επιφανειών του σώματός του.

Η Huawei έδωσε ιδιαίτερο βάρος σε καθετί επηρεάζει την εικόνα που φτάνει στον χρήστη. Το MediaPad M5 είναι εξοπλισμένο με μία υψηλής αντίθεσης και φωτεινότητας IPS 2K οθόνη, ικανή να προβάλλει φυσικά και ζωντανά χρώματα. Η ανάλυσή της, 2560 x 1600 pixels, προσφέρει μία εντυπωσιακή πυκνότητα 280 pixels ανά ίντσα (ppi) που με τη σειρά της εγγυάται απόλυτα ευκρινείς εικόνες, προκειμένου ο χρήστης να απολαύσει εκπληκτικές εμπειρίες όχι μόνο κατά την παρακολούθηση ταινιών αλλά κυρίως κατά την ανάγνωση. Μόνο σε μία τόσο υψηλή ανάλυση, οι γραμματοσειρές και οι φωτογραφίες στα ψηφιακά περιοδικά και έγγραφα φαίνονται όπως πρέπει, δίχως να κουράζουν τα μάτια –κάτι για το οποίο μεριμνά η λειτουργία Eye Comfort που βελτιστοποιεί τις παραμέτρους προβολής, μέρα και νύχτα.

«Όλοι χρειάζονται τις στιγμές τους για να χαλαρώσουν και στη Huawei πιστεύουμε ακράδαντα πως τίποτα δε θα πρέπει να παρεμβάλλεται μεταξύ των χρηστών και της ψυχαγωγίας τους. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το MediaPad M5, ένα tablet που δεν έχει αντίπαλο σε ό,τι αφορά την εμπειρία που προσφέρει κατά την ανάγνωση, την αναπαραγωγή μουσικής και την παρακολούθηση βίντεο. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι γι’ αυτό», τόνισε ο κ. Δρακόπουλος.

Η λειτουργία Eye Care διασφαλίζει πως οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσουν για τις συνέπειες της πολύωρης χρήσης του tablet για τα μάτια τους, κάνοντας την κατανάλωση ψηφιακού περιεχομένου ακόμα πιο άνετη. Ιδιαίτερα κομβικός είναι και ο ρόλος του συστήματος ClariVu 5.0 το οποίο διασφαλίζει μέσω μιας σειράς αλγορίθμων πως κατά την αναπαραγωγή βίντεο, η εικόνα παραμένει καθαρή και ευκρινής ανεξαρτήτως συνθηκών προβολής.

Τα μεγάλα διαστήματα απρόσκοπτης εργασίας δίχως την ανάγκη φόρτισης, αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα σε ό,τι αφορά τις άκρως εντυπωσιακές λειτουργίες του MediaPad M5. Εφοδιασμένο με μια μεγάλη μπαταρία 7500 mAh, ενεργειακά αποδοτικά υποσυστήματα και λογισμικό έξυπνης διαχείρισης πόρων, το tablet της Huawei προσφέρει έως και 12 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο. Τα παραπάνω πλαισιώνονται και από τεχνολογία ταχείας φόρτισης που καθιστά δυνατή την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του MediaPad M5 σε μόλις 2,9 ώρες.

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή μουσικής ή την παρακολούθηση ταινιών, το MediaPad M5 θα καταπλήξει τον χρήστη με την ποιότητα του ήχου του. Είναι εφοδιασμένο με τέσσερα ηχεία, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα από τη Harman Kardon, το κορυφαίο όνομα στον εξοπλισμό ήχου και συνεργάτη της Huawei. Η συσκευή χρησιμοποιεί έξυπνους ενισχυτές, προγραμματισμένους για τη βέλτιστη επεξεργασία σήματος. Οι άνθρωποι της Harman Kardon, έπειτα από μια σειρά εξαντλητικών δοκιμών σε στοιχεία όπως η ακρίβεια του treble, το βαθύ μπάσο και το επίκεντρο του ήχου, πιστοποίησαν ότι πληρούν τα ανώτατα ποιοτικά κριτήρια, προκειμένου ο κάτοχος του Huawei MediaPad M5 να απολαύσει κορυφαία μουσική και βίντεο με τέλειο ήχο όπου και όποτε θέλει, για να ψυχαγωγηθεί, να διασκεδάσει και να χαλαρώσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα