Τα smartphones του καλοκαιριού!

Gazzetta team
Τα smartphones του καλοκαιριού!

bet365

Smartphone για γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές που θα χρειαστείς για αυτό το καλοκαίρι.

Τριάντα εκατομμύρια ξένους επισκέπτες αναμένει η χώρα μας φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες και τις εκτιμήσεις των ειδικών, γεγονός που ενισχύει την αισιοδοξία των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου και αναμένεται να προσδώσει τονωτική ανάσα στην ελληνική οικονομία.

Με εκατομμύρια τουρίστες να ξεχύνονται στις ελληνικές παραλίες, η περίοδος των ξέγνοιαστων εποχών που κλείναμε δωμάτιο και τραπέζι τελευταία στιγμή πέρασαν ανεπιστρεπτί. Σύμμαχος στον προγραμματισμό του ταξιδιού είναι τα τελευταίας τεχνολογίας smartphone για γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές που θα χρειαστείς για να εντοπίζεις τα καλύτερα must visit σημεία, να κάνεις online κράτηση δωματίου, εισιτηρίου, τραπεζιού και να φωτογραφίζεις κάθε στιγμή των διακοπών.

Samsung S9|S9+

H επιτομή των smartphones ήρθε πριν λίγες ημέρες!

Με απίθανη οθόνη Super AMOLED 5,8 και 6,2” χωρίς όρια, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos, μνήμη 6GB RAM (Samsung Galaxy S9 Plus), επαναστατική κάμερα και πρωτοποριακό φακό με διπλό διάφραγμα, τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus απογειώσουν την εμπειρία και του πιο απαιτητικού χρήστη. Οι συσκευές είναι διαθέσιμες σε 3 χρώματα, Midnight black, Lilac Purple, Coral Blue.

Honor 9

To Ηonor 9 Lite προσφέρεται σε 3 χρώματα (Glacier Grey, Midnight Black και Sapphire Blue). Έχει 8πύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, οθόνη 5,65’’ FullHD+ με διπλό γυαλί, 32 GB μνήμη υψηλής ταχύτητας και 3GB RAM, καθώς και δυνατότητα επέκτασης χωρητικότητας ως 256 GB με micro SD. Με Android 8.0 Oreo και εξοπλισμένο με EMUI 8.0, υποστηρίζει τις πληρωμές μέσω κινητού για να μην ψάχνεις ΑΤΜ στη… Δονούσα!

Ταυτόχρονα η μπαταρία 3000mAh δεν θα σε προδώσει ποτέ και η προηγμένη τετραπλή κάμερα 13MP + 2MP εμπρόσθιας όψης και 13MP + 2MP πίσω όψης θα κάνουν τις selfies επαγγελματική υπόθεση.

Honor10

Αν θες κάτι ακόμα πιο ενισχυμένο, τότε μπορείς να περάσεις στην επόμενη έκδοση και το Honor 10.

Διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα, Phantom Blue, Midnight Black και Glacier Grey, με fullview οθόνη 5.84’’, κάμερα Τεχνητής Νοημοσύνης, μοναδικό γυάλινο design Aurora, RAM 4GB και 64GB αποθηκευτικό χώρο για να μην χρειαστεί να σβήσεις καμία φωτογραφία από τις 1.000 του ηλιοβασιλέματος.

Οι λάτρεις των social media θα λατρέψουν την AI κάμερα διπλών φακών 24MP+16MP που αναγνωρίζει πάνω από 500 σενάρια σε 22 κατηγορίες δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν επαγγελματικές φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ.

Bonus Tip: Οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκεφθούν εγκαίρως ένα κατάστημα WIND θα αποκτήσουν τo Honor 10 με δώρο το αδιάβροχο Honor Band 3 που έχει αντοχή στο νερό ως 50 μέτρα βάθος.

Samsung A6

Το Galaxy A6 έχει σχεδιαστεί με μια εκτεταμένη, σχεδόν χωρίς πλαίσιο οθόνη sAMOLED που διαθέτει ζωντανή ανάλυση, εκπληκτική αντίθεση και αναλογία εικόνας 18,5:9 ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν μια καθηλωτική και αδιάλειπτη εμπειρία. Η άνεση στη χρήση ενισχύεται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1.6 GHz, την 3GB RAM και την χωρητικότητα 32GB επεκτάσιμη με κάρτα microSD έως 256GB σε ξεχωριστή θύρα.

Bonus Tip: Αν τα έξοδα των διακοπών είναι πολλά… οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τα Samsung A6 και το Samsung A6+ (στην τιμή των 299€ και 375€ αντίστοιχα) στα καταστήματα ή στην ιστοσελίδα της WIND από 18 έως 24 δόσεις …

 

Τελευταία Νέα