Η Herbal Life στο Spetsathlon 2018

Gazzetta team
Η Herbal Life στο Spetsathlon 2018

bet365

Το μεγαλύτερο τρίαθλο της Ελλάδας, το Spetsathlon, για άλλη μία χρονιά εντυπωσίασε και ενθουσίασε συμμετέχοντες και επισκέπτες, επιφυλάσσοντας μοναδικές στιγμές αθλητικής δράσης!

Η 6η διοργάνωση του ξεχωριστού event πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες μεταξύ 11-13 Μαΐου, προσελκύοντας πάνω από 1.000 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πιστοποιώντας έμπρακτα ότι έχει καταστεί θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η HERBALIFE NUTRITION, η εταιρεία που συμβάλλει σε μία πιο υγιεινή και δραστήρια ζωή, ήταν χορηγός της διοργάνωσης, παρέχοντας όλα τα συστατικά για την απαραίτητη ενυδάτωση και ενέργεια των αθλητών πριν και μετά τους αγώνες, Η Herbalife, σε συνεργασία με τη διοργάνωση των Αγώνων, δημιούργησε για πρώτη φορά τα ονομαστικά t-shirt των κολυμβητών, ενώ τοποθέτησε και θρεπτικά soy nuts στα goodie bags των αθλητών. Επιπλέον, την Παρασκευή 11 Μαΐου, στο περίπτερο της Herbalife στην πλατεία Ποσειδωνίου αλλά και το Σάββατο, στο ειδικά διαμορφωμένο shake bar στην Γραμματεία των Αγώνων, προσφέρθηκαν ποτά ηλεκτρολυτών για την απαραίτητη τόνωση των αθλητών, με τους παρευρισκομένους να απολαμβάνουν ένα ισορροπημένο και θρεπτικό ρόφημα.

Η Κυριακή ήταν η μέρα του τριάθλου, με τον Herbalife Ambassador Παραολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά να δίνει την εκκίνηση για τις δύο διαδρομές Sprint και Endurance μέσα σε χειροκροτήματα από το πλήθος, με τις Πόλυ Χατζόγλου και Βίβιαν Δράκου να συμμετέχουν τόσο στον κολυμβητικό αγώνα του 1 χλμ. όσο και στη σκυταλοδρομία Sprint.

Τα προϊόντα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα προς αγορά μέσω του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife. Κάντε κλικ στο www.Herbalife.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα