Το Ούζο Πλωμαρίου μας δίνει Ραντεβού στον Ήλιο

Gazzetta team
Το Ούζο Πλωμαρίου μας δίνει Ραντεβού στον Ήλιο

bet365

Μία καμπάνια γεμάτη ελληνικό καλοκαίρι.

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, μια καμπάνια γεμάτη λαμπερό ήλιο και γαλανή θάλασσα που αποτυπώνει όλα όσα σημαίνει για εμάς το ελληνικό καλοκαίρι είναι στον αέρα! Εκτυφλωτικός ελληνικός ήλιος, αιγαιοπελαγίτικα καταγάλανα νερά, δάχτυλα που βυθίζονται στο νερό και πιάνουν δύο φελλούς να επιπλέουν στο νερό, σαν μπουκάλια ναυαγών που μεταφέρουν ένα πολύτιμο μήνυμα: «Ραντεβού στον Ήλιο». Δύο βάρκες με νέους ανθρώπους συναντιούνται τυχαία πλώρη με πλώρη στον φωτεινό δίσκο του ήλιου που καθρεφτίζεται στο θαλασσινό νερό. Οι παρέες χαμογελούν και δένουν τις βάρκες μεταξύ τους. Από τη μια βάρκα κάποιος βγάζει ένα μπουκάλι Ούζο Πλωμαρίου και ποτήρια, και από την άλλη βάρκα εμφανίζονται θαλασσινοί μεζέδες, γυαλιστερές και κυδώνια.

Οι παρέες μοιράζονται Ούζο Πλωμαρίου και τσουγκρίζουν τα ποτήρια μεταξύ τους σαν να είχαν δώσει εξαρχής ραντεβού. Η νέα καμπάνια περιγράφει τις όμορφες στιγμές που μπορεί να χαρίσει στην παρέα ένα αναπάντεχο, αυθόρμητο Ραντεβού στον Ήλιο με Ούζο Πλωμαρίου. Το πιο εμβληματικό, ελληνικό απόσταγμα που είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τις έννοιες, καλοκαίρι, θάλασσα, ήλιος, παρέα, όμορφες στιγμές.

Δείτε το εδώ:

Με απλότητα, φαντασία, όμορφη παρέα και λιτό food pairing το αγαπημένο Ούζο, μας εμπνέει να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να δημιουργήσουμε το δικό μας ραντεβού στον ήλιο με Ούζο Πλωμαρίου! Υπάρχει ένα ραντεβού που δεν αργούμε, ούτε ακυρώνουμε ποτέ: το Ραντεβού μας με τον Ήλιο. Και το Ούζο Πλωμαρίου δίνει το σύνθημα. Ακολούθησέ το! Άλλωστε, όταν έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι.

Η ιδέα και η υλοποίηση της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου, ανήκει στην Pollen Advertising, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο νησί της Μήλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα