Πόσα γκολ μπορείς να βάλεις σε ένα κλουβί; (pics & vid)

Gazzetta team
Πόσα γκολ μπορείς να βάλεις σε ένα κλουβί; (pics & vid)

bet365

Το ταξίδι του INTERSPORT Cage Football συνεχίζεται. Μάζεψε τους φίλους σου, φτιάξε την ομάδα σου και μπες στο κλουβί για να ξεκλειδώσεις το ταλέντο σου.

Tο INTERSPORT Cage Football επιστρέφει στην Αθήνα και τη Νέα Σμύρνη στις 21 & 22 Απριλίου. Περισσότερες από 500 ομάδες μέχρι στιγμής σε Αθήνα, Βόλο και Πάτρα έχουν μπει στο κλουβί για να ζήσουν τη συναρπαστική ποδοσφαιρική εμπειρία που προσφέρει το Cage, γεμάτη μπάλα, παιχνίδι, αλλά και παράλληλες δράσεις από την adidas και το What’s Up της COSMOTE.

Το INTERSPORT Cage Football είναι ένα πρωτοποριακό τουρνουά, που απευθύνεται σε νέους και νέες από 13 έως 21 ετών, με σκοπό να φέρει το ποδόσφαιρο ξανά στις πόλεις και τις πλατείες, να αναδείξει το ταλέντο, τη φαντασία και το πάθος σου για αυτό, σ’ ένα γήπεδο διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Φτιάξε τώρα την ομάδα σου, διάλεξε τα κατάλληλα ποδοσφαιρικά παπούτσια adidas, μπες στο κλουβί και ξεκλείδωσε το ταλέντο σου.

Ανακάλυψε όλα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και ποδοσφαιρικά παπούτσια παιδικά στο eShop της INTERSPORT.

Επόμενη στάση η Νέα Σμύρνη στις 21 & 22 Απριλίου! Δήλωσε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο www.intersportcagefootball.gr/registration/ και ζήσε από κοντά την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα Social Media: Facebook | Instagram

#cagefootball #unlockyourtalent

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα