Ονειρεύεστε μια θέση στον φετινό τελικό του UEFA Champions League;

Ονειρεύεστε μια θέση στον φετινό τελικό του UEFA Champions League;

Ονειρεύεστε μια θέση στον φετινό τελικό του UEFA Champions League;

Κάθε αγορά με κάρτα Mastercard® σας φέρνει πιο κοντά στην κερκίδα του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League 2018, στο Κίεβο.

Η Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς λάτρεις του ποδοσφαίρου, να παρακολουθήσουν από κοντά μαζί με ένα ακόμη άτομο που θα επιλέξουν, τη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να ζήσουν μια βραδιά ανεκτίμητης αξίας στο γήπεδο Ολιμπίνσκι στο Κίεβο.

Χρησιμοποιώντας κάρτες Mastercard® για οποιαδήποτε αγορά (σε φυσικά καταστήματα ή online), από τις 9 έως και τις 27 Απριλίου, αυτομάτως συμμετέχετε στην κλήρωση για τη μεγάλη βραδιά! 4 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο και το ταξίδι τους στην oυκρανική πρωτεύουσα, για να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό αγώνα και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Μια μπάλα μπορεί να ξεκινήσει μια αξέχαστη εμπειρία!

Κάνε την αρχή για κάτι ανεκτίμητο.

Απλά και εύκολα, κάθε αγορά με κάρτα Mastercard® ανεξαρτήτως ποσού, μπορεί να σας εξασφαλίσει μια θέση στο στάδιο Ολιμπίνσκι, για να ζήσετε από κοντά το κλίμα και τον ενθουσιασμό ενός μεγάλου τελικού. Όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείτε, τόσο αυξάνονται και οι συμμετοχές σας για την κλήρωση.

Συγκεκριμένα, καθένας από τους 4 τυχερούς κερδίζει:

2 εισιτήρια για τον τελικό

2 αεροπορικά εισιτήρια προς/από το Κίεβο

3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4*

Η Χριστίνα Μηλιαράκη, Marketing Director της Mastercard σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Το να παρακολουθήσεις από κοντά τον τελικό του UEFA Champions League είναι όνειρο κάθε λάτρη του ποδοσφαίρου. H Mastercard, μέσα από την υποστήριξή της στη μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση, δίνει και φέτος την ευκαιρία στους κατόχους καρτών της να ζήσουν μια ανεκτίμητη εμπειρία, μαζί με χιλιάδες άλλους οπαδούς, που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο».

 

Best of internet