Νέα κοινωνική προσφορά από την AHEPA Hellas, Τμήμα HJ-10 «Περικλής»

Gazzetta team
Νέα κοινωνική προσφορά από την AHEPA Hellas, Τμήμα HJ-10 «Περικλής»

bet365

Συνεχίζοντας με εντατικούς ρυθμούς το κοινωνικό του έργο, το τμήμα Φιλανθρωπίας του τμήματος HJ-10 “Περικλής" της AHEPA Hellas προχώρησε σε μια σημαντική προσφορά προς το Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού «Ο Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης».

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 ομάδα μελών από το τμήμα, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Βαρδή Γωνιωτάκη-Κορδερά, επισκέφθηκε το Σωματείο και παρέδωσε τρόφιμα για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Παράλληλα, τα μέλη του τμήματος HJ-10 “Περικλής" της AHEPA Hellas είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την κ. Αδριάννα, η οποία έχει αναλάβει το σημαντικό έργο όχι μόνο της φιλοξενίας των παιδιών, αλλά και έναν σημαντικότερο ρόλο, αυτόν της συναισθηματικής στήριξης των παιδιών, τα οποία την αισθάνονται ως μητέρα τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, τα μέλη του τμήματος HJ-10 “Περικλής" της AHEPA Hellas είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν περαιτέρω με τους ανθρώπους του Φιλανθρωπικού Σωματείου για τις ανάγκες και τις δραστηριότητες των παιδιών σε αυτό, με απώτερο στόχο να διερευνηθούν οι προοπτικές μιας στενότερης συνεργασίας και στήριξης του Σωματείου.

Ενδεικτικό στοιχείο της εξαιρετικά επιτυχημένης αυτής πρωτοβουλίας είναι και το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα και ευδιάθετα, όπως άλλωστε και τα μέλη του τμήματος HJ-10 “Περικλής" της AHEPA Hellas που είχαν την χαρά να συνομιλήσουν μαζί τους για αρκετή ώρα.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού «Ο Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης» βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και σκοπός του είναι η προστασία και η περίθαλψη παιδιών όχι μόνο σε θέματα σίτισης και στέγασης, αλλά και σε ζητήματα διαπαιδαγώγησης και κοινωνικής αποκατάστασης.

(Περισσότερες πληροφορίες για την AHEPA Hellas και το έργο της στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ahepahellas.org/about/, ενώ για επικοινωνία με το Τμήμα H-J10 “Περικλής" της AHEPA Hellas, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο Βαρδή Γωνιωτάκη-Κορδερά, στο e-mail [email protected], ή στο τηλ. 6974899190).

 

Τελευταία Νέα