Στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Gazzetta team
Στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

bet365

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, συμμετέχει εκ νέου στην ενεργοποίηση της Δράσης “Επιχειρηματική Επανεκκίνηση” του Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ)

Στόχος της είναι η διευκόλυνση της πρόσβασης των επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση και την ενίσχυση των επενδύσεων μέσω της παροχής δανείων με ευνοϊκούς όρους.

Το ύψος των δανείων που χορηγούνται μέσω της Δράσης ξεκινάει από τις 10.000€ ευρώ και φτάνει έως τις 300.000€ για τα κεφάλαια κίνησης και τις 800.000€ για τα επενδυτικά δάνεια.

Χαρακτηριστικό των δανείων είναι οι ιδιαίτερα ευνοϊκοί όροι της χρηματοδότησης, καθώς το 50% της χορήγησης που προέρχεται από το ΕΤΕΑΝ είναι άτοκο, ενώ το υπόλοιπο 50% που χορηγείται από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων διαθέτει ελκυστικό επιτόκιο.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Μιχάλης Μαρακάκης δήλωσε: «Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της Τράπεζας με την ΕΤΕΑΝ σε Δράσεις του Ταμείου Επιχειρηματικότητας, συμμετέχουμε στη Δράση “Επιχειρηματική Επανεκκίνηση (Ενδιάμεσο)”. Στόχος μας είναι ο περαιτέρω εμπλουτισμός του προϊόντικού χαρτοφυλακίου της Τράπεζάς με ένα επιπλέον εργαλείο για την διοχέτευση ρευστότητας στην ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής οικονομίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Καλούμε τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα υλοποιήσουν επενδύσεις, είτε υπαχθούν σε προγράμματα επιδοτούμενα, είτε όχι, να αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο εργαλείο. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, καθ’ όλη την διάρκεια της οικονομικής κρίσης και ύφεσης, παρά τις αντίξοες συνθήκες, παρείχε ρευστότητα στις επιχειρήσεις. Μέσω της συνεργασίας με το ΕΤΕΑΝ διασφαλίζουμε ότι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να βρισκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις του τόπου μας, συνδράμοντας με αυτό τον τρόπο στην επανεκκίνηση της εγχώριας οικονομίας».

Για την υποβολή των αιτημάτων και την παροχή επιπλέον διευκρινίσεων για το πρόγραμμα, ενημέρωση παρέχεται από το δίκτυο καταστημάτων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, αλλά και το www.chaniabank.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα