Τιμητικό βραβείο για τον Διαμαντή Μασούτη στα Retail Βusiness Awards!

Gazzetta team
Τιμητικό βραβείο για τον Διαμαντή Μασούτη στα Retail Βusiness Awards!

bet365

Για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στο ελληνικό λιανεμπόριο τιμήθηκε ο κύριος Διαμαντής Μασούτης στα Retail Business Awards

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πολλών στελεχών της αγοράς του Λιανεμπορίου, της Βιομηχανίας και της Επικοινωνίας, καθώς και εκπροσώπων του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

Ο κύριος Διαμαντής Μασούτης δραστηριοποιείται στο λιανεμπόριο από το 1976, από τότε που άνοιξε το πρώτο σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στη Θεσσαλονίκη. Το 2018 τα καταστήματα «Μασούτης» είναι 272.

Η εταιρεία επέδειξε δυναμική και πετυχημένη πορεία, έχει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. Eίναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με οικογενειακό χαρακτήρα που μέσα από την ανάπτυξή της προσφέρει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Χαρακτηριστικό της είναι ο ανθρώπινος χαρακτήρας, οι σταθερές και ισχυρές σχέσεις με τους εργαζόμενους. Ο κ. Διαμαντής Μασούτης είναι πρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος με καθημερινή και πολύ σημαντική παρουσία στην εταιρεία.

Τα Retail Business Awards αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας και διοργανώθηκαν φέτος για 16η χρονιά.

 

Τελευταία Νέα