Η ευχάριστη έκπληξη που περίμενε τους θεατές πριν την ταινία «1968» (vid)

Gazzetta team
Η ευχάριστη έκπληξη που περίμενε τους θεατές πριν την ταινία «1968» (vid)

bet365

Λίγο πριν οι θεατές απολαύσουν το αριστούργημα του Τάσου Μπουλμέτη για το «εθνικό έπος» της ΑΕΚ, έζησαν ξανά μια συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία.

Το «1968», το κινηματογραφικό αριστούργημα του Τάσου Μπουλμέτη για το προ 50 χρόνων «εθνικό έπος» της ΑΕΚ, έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές όχι μόνο από τος φίλους της ΑΕΚ, αλλά γενικά από όλους τους λάτρεις του κινηματογράφου.

Και ο λόγος είναι απλός: η ταινία χτυπάει στο συναίσθημα!

Είναι μια ταινία για τον αγνό αθλητισμό, για τη χαρά του παιχνιδιού, για το τι πρέπει να είναι μπάσκετ. Και οι θεατές που πήγαν να απολαύσουν το «1968» προετοιμάστηκαν από πριν για το τι είναι μπάσκετ.

Γιατί λίγο πριν δουν αποτυπωμένο στην μεγάλη οθόνη το έπος της μπασκετικής ομάδας της ΑΕΚ, θυμήθηκαν ξανά το υπέροχο και συναισθηματικό ταινιάκι για του Milko με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ίσως την πιο πορωτική διαφήμιση που έχουμε δει εδώ και καιρό!

Γιατί σε αυτό το emotional video, ο All Star Γιάννης παρέα με το Milko, αγγίζει ευαίσθητες χορδές μας.

Μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, την αθωότητα, την προσπάθεια, τα όνειρά μας, και εν τέλει, τη ζωή μας την ίδια! Μας βάζει στον κόσμο του μπάσκετ όχι όμως από την μεριά του λαμπερού NBA, άλλα από την μεριά μιας απλής και όμορφης καθημερινότητας, με όλες τις δυσκολίες, όλες τις ευκολίες και όλα τα παράδοξα που συναντάει κανείς στον μαγικό αυτό κόσμο.

Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει και η ταινία του Τάσου Μπουλμέτη για το έπος της ΑΕΚ το '68! Γιατί εν τέλει, το μπάσκετ και ο αθλητισμός ολόκληρος είναι κάτι μεγαλύτερο από τις ομάδες μας. Είναι η μαγεία του παιχνιδιού.

Θυμηθείτε ξανά μια από τις πιο δυνατές ελληνικές διαφημίσεις που έγιναν ποτέ και ραντεβού στα σινεμά για το «1968»!

 

Τελευταία Νέα