Το νέο ρολόι της Wenger είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο

Gazzetta team
Το νέο ρολόι της Wenger είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο

bet365

Η ακρίβεια, η υψηλή αισθητική και η πολυλειτουργικότητα είναι κληρονομιά της ελβετικής καινοτομίας που κάνει όλα τα προϊόντα Wenger θρυλικά.

Το Urban classic chrono της Wenger είναι ένα μοντέλο καινοτόμο και δυναμικό που συνδυάζει την κομψότητα με την ανθεκτικότητα, ενώ διατηρεί τα πολύ υψηλά standars σχεδιασμού.

Διαθέτει χρονογράφο, το μέγεθος της κάσας του είναι 44mm, και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. Η επίστρωση ζαφειριού με αχάρακτο τζάμι, ένα ακόμη ατού της πολυτέλειας που χαρακτηρίζει το Urban classic chrono και συνοδεύονται από εγγύηση τριών (3) ετών.

Τα ρολόγια Wenger διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade (τηλ.:210-3408400, e-mail: [email protected])

Λίγα λόγια για τη Wenger

Η Wenger ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1893 στο Delemont της Ελβετίας, κατασκευάζοντας τα γνωστά μαχαίρια στρατού «Swiss Army Knifes».

Το 1997 διεύρυνε τις δραστηριότητες της κατασκευάζοντας την πρώτη συλλογή ρολογιών. Το σήμα διατήρησε την ταυτότητα του μετά την εξαγορά του από τη Victorinox το 2005 και ανέπτυξε περαιτέρω τις συλλογές του.

Τα ρολόγια WENGER είναι αξιόπιστα, λειτουργικά υψηλής πιστότητας και απευθύνονται στους γνώστες της ποιότητας που θέλουν να επενδύσουν σε Ελβετικό ρολόι με λογικές τιμές.

Περισσότερα στο Facebook.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα