Κυκλοφορεί το ημερολόγιο «Ύμνος σε Πατέντες & Ορόσημα της Ελληνικής Πραγματικότητας 2018»

Gazzetta team
Κυκλοφορεί το ημερολόγιο «Ύμνος σε Πατέντες & Ορόσημα της Ελληνικής Πραγματικότητας 2018»

bet365

Έχει λογική το ξεμάτιασμα; Μετά από μια καλή παπάρα δεν θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα-ζυγαριά; Ποιος είναι ο αιώνιος φοιτητής και τι σχέση έχει με την κατάκτηση του Euro 2004; Το οιδιπόδειο σύμπλεγμα θεραπεύεται με μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Η απάντηση βρίσκεται στο μοναδικό ημερολόγιο «Ύμνος σε Πατέντες & Ορόσημα της Ελληνικής Πραγματικότητας 2018» που έχει σχεδιαστεί από το βραβευμένο design agency Bob Studio σε συνεργασία με το πρωτοποριακό Χαρτοβασίλειον.

Το ημερολόγιο «Ελληνικής Πατέντας» έχει μια ιστορία που ξεκινάει το 2013, όταν σχεδιάστηκε για πρώτη φορά από το Bob Studio και τους Αφούς Κοντορούση ως δώρο για φίλους. Η μεγάλη του επιτυχία και τα βραβεία σε διαγωνισμούς design στην Ελλάδα και το εξωτερικό για το σχεδιασμό και την εικονογράφηση του, οδήγησαν σε μια δεύτερη έκδοση το 2016 σε περιορισμένα αντίτυπα που έγιναν ανάρπαστα. Η πετυχημένη του πορεία στα βραβεία συνεχίστηκε κατακτώντας υψηλές διακρίσεις για την εικονογράφηση του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το 2018 εκδίδεται για τρίτη φορά, καθώς η ανεξάντλητη ελληνική ευρηματικότητα δίνει γενναιόδωρα νέες αφορμές για εικονογραφήσεις και για την παραγωγή αυτού του πολύχρωμου περιεχομένου που περήφανα κρέμεται στον τοίχο.

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος στην εφευρετικότητα των Ελλήνων, από πρωτοποριακές ιδέες και σημαντικές ανακαλύψεις μέχρι τις πιο περίεργες πατέντες που έχουν καταγραφεί, καθώς και στις μοναδικές συνήθειες και τα έθιμα που αποτελούν πλέον ορόσημα της καθημερινότητάς μας.

Η ελληνική πραγματικότητα αποτυπωμένη με έναν διαφορετικό, ευρηματικό και άκρως χιουμοριστικό τρόπο, εικονογραφημένη με ιδιαίτερη αισθητική κι έντονα χρώματα, σε ένα συλλεκτικό design ημερολόγιο που θα σας φτιάξει την διάθεση.

Το ημερολόγιο τοίχου είναι 14 φύλλων κι έχει διάσταση 33.5x48.5cm.

Σχεδιασμός: Bob Studio
Παραγωγή: Χαρτοβασίλειον

Εκτύπωση: Αφοί Κοντορούση

Σημεία πώλησης:

Καταστήματα Public, Forget Me Not Athens, Μουσείο Κυκλαδικής, Μουσείο Μπενάκη, Βιβλιοπωλείο Πατάκη, Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

#bobstudio #hartovasilion #greekreality

 

Τελευταία Νέα