Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για όλους (pics & vid)

Gazzetta team
Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για όλους (pics & vid)

bet365

Από αθλητικά παπούτσια και μπουφάν, έως και γάντια, σκούφους και αξεσουάρ για κάθε σπορ, για χιλιάδες δώρα, σε απίστευτες τιμές και δωροεπιταγές, έλα στην INTERSPORT.

Κρύο τσουχτερό, χιόνια που μας έκαναν να δούμε μια άσπρη μέρα, τζάκια αναμμένα, κλιματιστικά και καλοριφέρ στο φουλ, δύο και τρία ρούχα κάτω από το μπουφάν, άνεμοι και βροχές, ζεστές σούπες.

Ναι, τίποτε από όλα αυτά δεν έχουμε δει ακόμα. Τα Χριστούγεννα έρχονται και ο καιρός ακόμα θυμίζει Φθινόπωρο, χωρίς ωστόσο να μας κάνει να χάνουμε το Christmas spirit.

Μία βόλτα στο κέντρο της πόλης, μια ματιά στην τηλεόραση, ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, ένα απλό σερφάρισμα στο διαδίκτυο μας κάνουν να νιώσουμε λιγάκι... γιορτινοί και να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε για τα δώρα και τις αγορές μας.

Μέσα στις επόμενες 15 μέρες γιορτάζει σχεδόν η μισή Ελλάδα και αν το δείτε αναλογικά, σχεδόν το μισό σόι μας. Και αν προσθέσετε και τα δώρα που κάνουμε στο... πρόσωπο και τους μικρούς μας φίλους, ξεφεύγουμε εντελώς.

Για αυτό, το Gazzetta σάς πάει μια βόλτα μέχρι τα καταστήματα INTERSPORT για να σας προτείνει τα καλύτερα δώρα.

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με τις κυρίες.

Κάθε τέτοια εποχή, σίγουρα σκέφτεσαι πολύ ποιο θα ήταν το ιδανικό δώρο για εκείνη.

Προσπαθείς να θυμηθείς, αν κάποια μέρα σου έδειξε ή σου είπε κάτι συγκεκριμένο ή αν την άκουσες να μιλά με τις φίλες τις για αυτό που θα της πήγαινε πολύ. Ή ψάχνεις απλώς να βρεις το δώρο που θα την εντυπωσιάσει. Ένα νέο ζευγάρι παπούτσια για τις μέρες που βγαίνει για τρέξιμο και ένα ζεστό σκουφάκι για τα πρωινά που θα πηγαίνει στη δουλειά, είναι πιθανόν τα πιο απλά, χρήσιμα, μα και όμορφα δώρα που μπορείς να της κάνεις. Καν' το και θα μας θυμηθείς.

Το ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να καταλήξεις στο τέλειο δώρο για εκείνον.

Τη μία θέλει αυτό που είδε στη διαφήμιση, την επομένη κάτι άλλο που άκουσε από τον κολλητό του. Εσύ όμως τον ξέρεις καλύτερα από όλους. Γνωρίζεις ότι ακόμα και τον χειμώνα συνεχίζει να πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα να παίξει ποδόσφαιρο.

Επομένως, η λύση είναι πολύ απλή, μία τρόμπα (μην σου φαίνεται καθόλου αστείο, δεν ξέρεις τι περνάμε κάθε φορά με τις ξεφούσκωτες μπάλες) και ένα μπουφάν. Και αυτόματα γίνεται το επίκεντρο των κολλητών του.

Αν υπάρχει ένα απολαυστικό πράγμα κάθε φορά που βγαίνεις για δώρα, είναι η στιγμή που πρέπει να διαλέξεις κάτι για τα παιδιά σου, τα ανιψάκια σου, τα ξαδερφάκια σου ή τα παιδιά των φίλων σου.

Βλέπεις τόσα χρώματα, τόσα μεγέθη, τόσα πράγματα που κλείνουν μέσα τους χαμόγελο και γλυκύτητα. Και αυτόματα φέρνεις στο μυαλό σου εικόνες παιδιών που κυλιούνται, παίζουν, πέφτουν, σηκώνονται, λερώνονται και πάλι από την αρχή. Για αυτό, μία ζακέτα και ένα φούτερ είναι ό,τι πιο χρήσιμο μπορείς να πάρεις για να τα φορά πάντα και να νιώθει άνετα σε ό,τι και αν κάνει.

Όπως κατάλαβες, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην INTERSPORT. Πήγαινε τώρα σε ένα από τα 50 καταστήματα INTERSPORT ή στο eShop και κάνε τις αγορές σου με οικονομικό και γρήγορο τρόπο.

Και να δεις που όλοι θα σου λένε «ευχαριστώ», όχι μόνο όταν τους δώσεις το δώρο τους, αλλά για όλο το 2018!

 

Τελευταία Νέα