Ό,τι έρχεται «από τα Lidl» είναι καλό!

Gazzetta team
Ό,τι έρχεται «από τα Lidl» είναι καλό!

bet365

Για τη Lidl Hellas κάθε «από τα Lidl» αξίζει τουλάχιστον 10 μερίδες φαγητού που θα προσφέρονται με την ευγενική στήριξη και συνεργασία της Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε» στους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας.

Πάνω από 5.000 εργαζόμενοι στη Lidl Ηellas θέλουν να ευχαριστήσουν ξεχωριστά κάθε δημόσιο πρόσωπο που πρόσφερε μια μοναδική έμπνευση και πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς για την έκφραση «από τα Lidl».

Στη φιλοσοφία των LIDL ό,τι γίνεται, πάντα γίνεται για καλό, και ό,τι έρχεται «από τα Lidl» είναι καλό. Για κάθε τέτοια αναφορά στα social media, άλλοτε αυθόρμητα αστεία και άλλοτε ηθελημένα απαξιωτική πρέπει να αντιστρέφεται το σχόλιο σε «κάτι καλό για τους πολλούς».

Για τη Lidl Hellas, κάθε «από τα Lidl» αξίζει τουλάχιστον 10 μερίδες φαγητού που θα σώζει και θα προσφέρει με την ευγενική στήριξη και συνεργασία της Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε» στους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας.

Από σήμερα λοιπόν, και στο πλαίσιο των αξιών, του επιχειρηματικού πολιτισμού και της εταιρικής ευθύνης που διαπνέει τη Lidl Hellas κάθε «από τα Lidl» θα μετατρέπεται σε μια δωρεά από τα Lidl για κοινωφελή σκοπό και θα πολλαπλασιάζεται όταν προέρχεται από δημόσια πρόσωπα και πολιτικούς.

 

Τελευταία Νέα