Όταν η έμπνευση και η τόλμη συνδυάζονται με τα σωστά υλικά

Gazzetta team
Όταν η έμπνευση και η τόλμη συνδυάζονται με τα σωστά υλικά

bet365

Η επιτυχία δύο νέων προσπαθειών που γεννήθηκαν μέσα στην κρίση αποδεικνύει ότι η ποιοτική δουλειά σε συνδυασμό με το μεράκι μπορεί να κάνει θαύματα.

Περιοδικό Grape και εστιατόριο Chefi Τhe Restaurant έχουν κάτι κοινό: Ξεκίνησαν μέσα σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες, από γυναίκες που αποφάσισαν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους και να αφοσιωθούν στο χόμπι τους, μεταβάλλοντας το σε νέα καριέρα.

Η Έφη Κότσαπα, μετά απο μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του marketing και του Finance, αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη, το φαγητό. Μια φιλόξενη και υποδειγματικά ανακαινισμένη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι στεγάζει εδώ και τρία χρόνια το εστιατόριο Chefi The Restaurant, το έμπρακτο αποτέλεσμα της μεγάλης απόφασης της Εφης να κάνει το χόμπι της δουλειά. Η μεγάλη αποδοχή του Chefi The Restaurant από τους ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό απέδειξε ότι το μεράκι, η συνέπεια και η έμφαση στην ποιότητα μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα.

Η ιδέα για το Grape γεννήθηκε ένα καλοκαιρινό απόγευμα.

Απολαμβάνοντας ένα παγωμένο λευκό κρασί και ξεφυλλίζοντας σε στιγμές χαλάρωσης ξένα περιοδικά με αντικείμενο το κρασί οι δημιουργοί του Grape σκέφθηκαν ότι ένα έντυπο σχεδιασμένο με υψηλή αισθητική που θα προβάλει το κρασί με γλώσσα απλή και κατανοητή ήταν κάτι που έλειπε από την Ελλάδα.

Mετά από χρόνια στη δημοσιογραφία, η Θάλεια Καρτάλη και η Πηνελόπη Κατσάτου αποφάσισαν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, συνδυάζοντας τη δημοσιογραφική τους εμπειρία με την αγάπη τους για το κρασί.

Η μεγάλη ανταπόκριση σε αυτήν την νέα προσπάθεια απέδειξε περίτρανα ότι τελικά όταν η έμπνευση και η τόλμη συνδυάζονται με τα σωστά υλικά, το αποτέλεσμα δικαιώνει τον κόπο.

 

Τελευταία Νέα