Χριστουγεννιάτικα δώρα με ποδοσφαιρικά φούτερ και t-shirts

Gazzetta team
Χριστουγεννιάτικα δώρα με ποδοσφαιρικά φούτερ και t-shirts

bet365

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Τζορτζ Μπεστ με την Ρίβερ Πλέιτ; Ο Ερίκ Καντονά με την Ρόμα ή ο Γιούργκεν Κλοπ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας; Ίσως ένα και μόνο... Αποτελούν το πιο εύκολο και παράλληλα καλύτερο δώρο Χριστουγέννων για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους!

Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, το έμβλημα των σπουδαιότερων ομάδων αλλά και τραγούδια αφιερωμένα σε συλλόγους, παύουν πλέον να υπάρχουν μόνο στην εικόνα της τηλεόρασης. Με ένα απλό κλικ, θα αποτελέσουν το καλύτερο δώρο για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Είναι τα φούτερ και τα T-Shirtsπου φέτος τα Χριστούγεννα θα κάνουν τη διαφορά.

Ποιος φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αναπολεί όλο και περισσότερο παίκτες όπως ο Ερίκ Καντονά και ο Τζορτζ Μπεστ. Τα δύο «7άρια» των «κόκκινων διαβόλων» που αποτελούν μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς για τους οπαδούς της ομάδας, μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για το Χριστουγεννιάτικο δώρο σε ένα φίλο ή ακόμη και για εσάς τους ίδιους.

Το φούτερ του μοναδικού «KingEric» στη μοναδική τιμή των 39,90ευρω από το Sportarena.gr αλλά και το λευκό T-Shirt του ανεπανάληπτου Τζορτζ Μπεστ σίγουρα θα φέρουν μια όμορφη ανάμνηση σε όποιον γίνει κάτοχός τους.

Οι λάτρεις του λάτιν ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται φυσικά να ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Αλλά αν το κάνουν καλό θα ήταν να έχουν και το ανάλογο out-fitώστε να μπουν αμέσως στο κλίμα. Σε αυτό μπορείτε να φροντίσετε εσείς κάνοντάς τους δώρο τα μοναδικά φούτερ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς σε μαύρο και μπλε χρώμα αντίστοιχα.

Επιστρέφοντας στα προσωποκεντρικά, ξεχωρίζει η μορφή του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός με τις πολλές συμπάθειες λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του, προσπαθεί να αναγεννήσει τη Λίβερπουλ και το καλύτερο δώρο για έναν φίλο «κόκκινων» θα είναι το φούτερ με το «Kloppite» να φιγουράρει εντυπωσιακά.

Ο «Lupo» της Ρόμα, ή το ζωντανό έμβλημα των Ρωμαίων, ο «UnicoCapitano», Φραντσέσκο Τότι δίνει μια έξτρα επιλογή όμως πολλές περισσότερες μπορείτε να βρείτε στο sportarena.gr το οποίο με ένα κλικ φέρνει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα με το απόλυτο ποδοσφαιρικό ύφος, έξω από την πόρτα σας!

Κάνε την παραγγελία σου τηλεφωνικά στο 801 11 70 800 ή μέσω Ίντερνετ στο www.sportarena.gr και ζήσε την εμπειρία της αγοράς από το σπίτι σου χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας αφού η Sportarena αποστέλλει τις παραγγελίες και με τη μέθοδο της αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παράδοση)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα