Terra Flam by Genecom: Νικήστε τη φλεγμονή και τον πόνο

Gazzetta team
Terra Flam by Genecom: Νικήστε τη φλεγμονή και τον πόνο

bet365

Με τον πιο ήπιο και αποτελεσματικό τρόπο!

Το Terra Flam είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας που περιέχει το πρωτεολυτικό ένζυμο Σερραπεπτάση 120000 UI/g, το οποίο παράγεται από στελέχη βακτηρίων του γένους Serratia και απομονώθηκε για πρώτη φορά στον πεπτικό σωλήνα του μεταξοσκώληκα.

Το ένζυμο σερραπεπτάση είναι ο διακόπτης που απενεργοποιεί τη φλεγμονή. Έχει την ικανότητα να παραμένει ενεργό διαμέσου της κυκλοφορίας σε όλο το σώμα, γεγονός που μεγιστοποιεί τη συμβολή του στην αντιμετώπιση της φλεγμονής, του οιδήματος και το μεταβολισμό του ινώδους με αποκατάσταση των οργανικών ιστών.

Χάρη σ’ αυτές τις ιδιότητες της σερραπεπτάσης, το TerraFlam συμβάλλει στην υγεία του ανοσοποιητικού, αναπνευστικού, καρδιαγγειακού, φλεβικού, ουρογεννητικού, ουροποιητικού, μυοσκελετικού συστήματος και των μαλακών μορίων.

Η σερραπεπτάση σαν ένζυμο διασπάται στο όξινο περιβάλλον του στομάχου και γι᾽αυτό το TerraFlam κατασκευάζεται σε γαστροανθεκτικές κάψουλες ελεγχόμενης απελευθέρωσης, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα και βιοδιαθεσιμότητά του.

Κλινικά αξιολογήσιμη είναι η χρήση της για την αποτελεσματική συμβολή της στη φλεγμονή και τον πόνο, με το ελάχιστο των παρενεργειών συγκριτικά με τα αντιφλεγμονώδη της κατηγορίας των FANS.

Δεν περιέχει: Γλουτένη, συντηρητικά, αρώματα, τεχνητά χρώματα

Συσκευασία: 15 κάψουλες

GENECOM, Κων/νου Καραμανλή 145, Θεσσαλονίκη

Tηλ.: 2310 330393 • www.genecom.gr • [email protected]

www.facebook.com/GenecomHellas/

 

Τελευταία Νέα