Πώς ζήσαμε από κοντά τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού! (pics & vids)

Gazzetta team
Πώς ζήσαμε από κοντά τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού! (pics & vids)

bet365

Για 12η συνεχή χρονία η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017 Amita Motion ήταν το σημείο συνάντησης δεκάδων χιλιάδων νέων οι οποίοι έζησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου τo σύνθημα ήταν “Είμαστε Θετική Ενέργεια”, η είσοδος ήταν ελεύθερη, οι μεγαλύτεροι και πιο αγαπημένοι καλλιτέχνες ήταν on stage και η πιο θετική ημέρα του χρόνου είχε μόλις ξεκινήσει!

Ο καιρός υπέροχος, άκρως καλοκαιρινός ό,τι καλύτερο για την απόλυτη συναυλία, το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Φτάσαμε στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ σχετικά νωρίς το απόγευμα γιατί θέλαμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο όλα τα διαδραστικά events αλλά και τα παράλληλα happenings που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Amita Motion.

Και δεν ήταν λίγα, το αντίθετο μάλιστα!

Πολύχρωμα αερόστατα και γιγάντια μπαλόνια κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ και κυριολεκτικά άφησαν με το στόμα ανοιχτό μικρούς και μεγάλους.

Στη συνέχεια αποφασίσαμε να παίξουμε, καθώς όπως είπαμε, το μαγικό με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion είναι ότι δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι γιατί μόλις αρχίζει να ζεις την εμπειρία από κοντά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην νιώσεις νέος!

15 χρόνια μικρότεροι νιώσαμε με την ΗΘΕ, κανένα botox φίλοι μου!

Οπότε πέσαμε με τα μούτρα στα πρωτότυπα παιχνίδια ευστοχίας, βάψαμε το πρόσωπό μας με το εντυπωσιακά face painting και δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τα πολλά και υπέροχα δώρα που υποδέχθηκαν το κοινό!

Στην κυριολεξία ο καθένας από τους παρευρισκόμενους είχε την ευκαιρία να αφήσει το «αποτύπωμά» του στο τεράστιο πολύχρωμο αερόστατο (που συμβολίζει την ελευθερία, τη χαρά, τη θετική διάθεση, τη γιορτή, τα όνειρα, την ελπίδα, αλλά και την εσωτερική ανάγκη να πετάξουμε ψηλά) από χιλιάδες μικρά μπαλόνια που απογειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας!

Κάτι μαγικό, που μόνο αν το δεις θα το καταλάβεις!

Από την αρχή λοιπόν, πριν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες βγουν στη σκηνή, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion απέδειξε για μια ακόμα χρονιά γιατί θεωρείται ένα μουσικό γεγονός που απλά δεν πρέπει να χάσεις.

Φέτος συμπλήρωσε 12 χρόνια γεμάτα, μουσική, χαρά και βέβαια Θετική Ενέργεια και ο κόσμος που ήθελε να ζήσει από κοντά την εμπειρία ήταν κάτι το μαγικό!

Πάνω 65.000 νέοι ήταν στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ!

Πάνω από 65.000 άνθρωποι ήθελαν να ζήσουν από κοντά την ξεχωριστή εμπειρία της μεγάλης γιορτής, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Amita Motion! Κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα!

Και το έζησαν και με το παραπάνω!

Θα καταλάβετε τι εννοούμε μόλις διαβάσετε για τα ονόματα των καλλιτεχνών που βρέθηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Ξεκινάμε λοιπόν!

Καταρχάς ο πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς φόρεσε το πιο μεγάλο χαμόγελό του και καλωσόρισε το κοινό των 65.000 ανθρώπων δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Αθήνας.

Στo stage βρέθηκε για να δώσει τον παλμό ο N.O.E και στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Mike με την Charis Savva και την Animado.

Σε δυναμικό ρυθμό κινήθηκε ο Snik ενώ οι Kings με τον μοναδικό τους τρόπο ξεσήκωσαν τους fans της Amita Motion.

Οι Radioact μας ταξίδεψαν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια και ο Αναστάσιος Ράμμος μας απογείωσε με τα τραγούδια του.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης με καλοκαιρινή διάθεσή, μοιράζοντας στο κοινό εκατοντάδες μπάλες θαλάσσης, ανέβηκε στη σκηνή που γέμισε θετική ενέργεια.

Και βέβαια από την Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ανατρεπτικά acts!

Ο κόσμος υποδέχτηκε τον Πάνο Μουζουράκη και την Xenia Ghali σε μια μουσική συνάντηση που μόνο η Amita Motion θα μπορούσε να μας προσφέρει!

Όπως δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα… βαριά ονόματα της ελληνικής σκηνής!

Γιατί τι ακολούθησε στην συνέχεια;

Στο positive stage βρέθηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα για ένα μοναδικό performance που μάγεψε το κοινό σε συνεργασία με τον Dj Pitsi και τους The StarBoys.

Τη σκυτάλη πήρε η πάντα εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου σε μια εμφάνιση μέσα από φωτιές (κυριολεκτικά) και σε συνεργασία με τον Mark Angelo, τους The Players και τον Αναστάσιο Ράμμο ανέβασαν τη διάθεση του κοινού στα ύψη με το απολαυστικό τους act.

Οι Μarcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία βρέθηκε επίσης στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και έδωσε τον παλμό.

Οι ΜΕΛΙSSES με ένα εντυπωσιακό intro ανέβηκαν στη σκηνή και ένωσαν τις φωνές τους με το κοινό ερμηνεύοντας το "Κύμα"! Με την θετική τους ενέργεια απογείωσαν το μεγάλο αερόστατο γεμάτο μπαλόνια το οποίο πέταξε πάνω από το κοινό!

Ακολούθησαν οι Playmen με τους Mad Mac, που εμφανίστηκαν στη σκηνή με μοναδικά led robots αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα.

Από τη μεγάλη γιορτή φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι guest εμφανίσεις.

Το κοινό υποδέχτηκε τους NERVO & DVBBS που βρέθηκαν στην Ελλάδα αποκλειστικά στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για να χαρίσουν σε όλους μας την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία.

Οι NERVO ενθουσίασαν το κοινό που δεν σταμάτησε να χορεύει με τις επιτυχίες τους, ενώ οι DVBBS αφού χόρεψαν συρτάκι με την ελληνική σημαία στους ώμους, ξεσήκωσαν το πλήθος με τις μουσικές τους και έκλεισαν τη συναυλία με τον καλύτερο τρόπο.

Η πιο Θετική Ημέρα του χρόνου έκλεισε εντυπωσιακά με την ανακοίνωση του Boy Band που αναδείχθηκε από το κοινό μέσα από τον διαγωνισμό Amita Motion Back 2 Bands.

Το συγκρότημα που θα πραγματοποιήσει το πιο δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα και θα απασχολήσει με τα τραγούδια του το μουσικό στερέωμα είναι οι The PLAYERS.

Οι The PLAYERS έζησαν την απόλυτη εμπειρία, το απόλυτο όνειρο! Έχοντας στο πλευρό τους σε όλη την διαδικασία την Έλενα Παπαρίζου και τους Kings, υπέγραψαν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με την Universal Music, εμφανίστηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας!

Δεν θα μπορούσαν να το είχαν φανταστεί καλύτερο!

Η Ημέρας Θετικής Ενέργειας αγαπάει το περιβάλλον!

Η Amita Motion προσβλέποντας σε ένα μέλλον που η Θετική Ενέργεια θα είναι "οδηγός" για τη νέα γενιά, φροντίζει κάθε της δράση να είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Έτσι για ακόμα μια χρονιά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας ανακυκλώθηκαν τα υλικά των χιλιάδων συσκευασιών που απόλαυσαν οι fans, και επιπλέον, η Amita Motion θα προχωρήσει όπως κάθε χρόνο στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τη διοργάνωση.

Ραντεβού του χρόνου για 13η φορά, που κάτι μας λέει ότι θα είναι ακόμα καλύτερη!

Μέχρι τότε απολαύστε το video με τις καλύτερες στιγμές:

Ακολούθησε την Amita Motion παντού: Facebook | Twitter | Instagram | Snapchat: amita_motion | YouTube | Site

 

Τελευταία Νέα