6 βραβεία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα σελφ σερβις Excellence Awards 2017

Gazzetta team
6 βραβεία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα σελφ σερβις Excellence Awards 2017

bet365

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι για ακόμη μία χρονιά ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των σελφ σερβις Excellence Awards 2017 με βράβευση σε 6 κατηγορίες.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία όπου παραβρέθηκαν ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων, ομάδες στελεχών που υλοποίησαν πρωτοβουλίες με σημαντικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι φορέων της αγοράς.

Τα βραβεία που έλαβε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι:

  • To Βραβείο στην κατηγορία Μάρκετινγκ & Διαφήμιση για την καμπάνια «Εδώ, για σένα - 40 χρόνια Μασούτης»

  • To Βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού

  • To Βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικό Σούπερ Μάρκετ

  • To Βραβείο στην κατηγορία Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

  • To Βραβείο στην κατηγορία Δίκτυο Franchising

  • Το Βραβείο στην κατηγορία Εταιρική κοινωνική ευθύνη – Άνθρωπος για την ενέργεια «Χτίζουμε μαζί χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις» σε συνεργασία με την Henkel Hellas για τη δημιουργία της πρώτης εξοχικής κατοικίας για τα παιδιά του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αναπτύσσεται δυναμικά, επενδύει σε τεχνολογία και υποδομές και ξεχωρίζει κάθε χρόνο σε πολύ σημαντικές κατηγορίες στα σελφ σερβις Excellence Awards, έναν διαχρονικό θεσμό πολύ σημαντικό για τον επιχειρηματικό κόσμο.
Για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. τα βραβεία παρέλαβαν: ο διευθυντής Marketing Σταμάτης Δαυίδ, ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Θωμάς Χρήστου, ο διευθυντής Πληροφορικής Σάββας Τορτοπίδης, ο διευθυντής Logistics Χρήστος Kaραϊσαρίδης, ο υπεύθυνος ανάπτυξης Franchise express market Παναγιώτης Βουγιούκας.

 

Τελευταία Νέα