Κάν’ το όπως ο Κόντε

Gazzetta team
Κάν’ το όπως ο Κόντε

bet365

Πριν από 15 χρόνια περίπου, ο τότε γόης της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, άρχισε να χάνει τα πλούσια μαλλιά του και να εμφανίζει έντονη αραίωση στην κορυφή και τους κροτάφους.

Ο ίδιος, επιθυμώντας να αποκαταστήσει το πρόβλημα αυτό, προχώρησε στην πρώτη του μεταμόσχευση μαλλιών, ενώ πριν λίγα χρόνια υποβλήθηκε σε μια ακόμα. Ο Ιταλός προπονητής γνωρίζοντας πως η εμφάνιση για τον άνδρα είναι πολύ σημαντική σε όλες τις πτυχές της ζωής του, αναγκάστηκε να αφήνει τα μαλλιά του σχετικά μακριά για να κρύβει τις αντιαισθητικές ουλές που του άφησε η ξεπερασμένη μέθοδος FUT.

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει πολύ από τότε και η σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι πλέον ελάχιστα επεμβατική με άριστα, φυσικά αποτελέσματα. Για τα θεαματικά αυτά αποτελέσματα, αλλά και για το μεγάλο έργο της στο συγκεκριμένο τομέα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, βραβεύτηκε πρόσφατα και η ελληνική εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, Advanced Hair Clinics. Η Advanced Hair Clinics κατάκτησε την κορυφή λίγες ημέρες πριν, όταν στα Διεθνή Βραβεία Ιατρικού Τουρισμού που οργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός IMTJ (International Medical Travel Journal) ψηφίστηκε από 60 κριτές ως η Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, αποδίδει την επιτυχία αυτή στις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται με συνέπεια, επαγγελματισμό και φροντίδα στις ανάγκες των ασθενών.

Στην κλινική Advanced Hair Clinics εφαρμόζεται αποκλειστικά η τεχνική FUE, κατά την οποία σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους, εξάγονται τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα και εμφυτεύονται με τον ίδιο τρόπο αποφεύγοντας έτσι τον τραυματισμό της δότριας περιοχής.

Η μεταμόσχευση μαλλιών FUE εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία ενώ δεν αφήνει σημάδια και ουλές. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του χωρίς προβλήματα και να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο και μόνιμο αποτέλεσμα με πλούσια μαλλιά μέσα σε ένα χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων που εμφυτεύτηκαν ένα προς ένα φτάνει το θεαματικό ποσοστό της τάξεως του 98%.

Για όποιον ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε μια τέτοια διαδικασία είναι πολύ σημαντικό να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ιατρική ομάδα και κλινική που θα εμπιστευθεί (εφαρμόζεται αποκλειστικά από πλαστικούς χειρουργούς και εξειδικευμένους δερματολόγους), να ενημερωθεί για τη μέθοδο που θα εφαρμοσθεί, αλλά και να ζητήσει να δει προηγούμενα αποτελέσματα άλλων περιστατικών.

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Λεμεσός: 00357 25251040

 

Τελευταία Νέα