Η Kyvernitis Travel Μέγας Υποστηρικτής  στο 1ο No Finish Line της Αθήνας

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο No Finish Line που πραγματοποιήθηκε 26-30 Απριλίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου με την υποστήριξη της Kyvernitis Travel S.A.

Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που πρόσφερε τα έσοδά του στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον Γάλλο εμπνευστή του, κύριο Philippe Verdier να μιλά για την πιο επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση στην ιστορία του θεσμού.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, πλημμύρισαν και τις τέσσερις μέρες του αγώνα το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου περπατώντας και τρέχοντας στην ειδική διαδρομή. Το σύνολο των συμμετεχόντων διένυσε 50.903 χιλιόμετρα προσφέροντας στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί” 25.451,5 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί ποτέ σε φιλανθρωπικό αγώνα κάθε είδους στη χώρα μας.

Μαζί με τους χιλιάδες επισκέπτες έτρεξαν και περπάτησαν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου του αθλητισμού όπως ο πρεσβευτής του αγώνα και Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης, οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιτζή, οι Παραολυμπιονίκες Παύλος Μάμαλος και Κέλυ Λουφάκη, η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αλλά και η Εθνική Ομάδα Βάδην.

Η Kyvernitis Travel εκτός από Μέγας Υποστηρικτής του αγώνα συμμετείχε σε αυτόν με μια ομάδα 22 ατόμων. Τα στελέχη της Kyvernitis Travel έτρεξαν το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα που αποτέλεσε μια πραγματική γιορτή για την πόλη της Αθήνας.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε κλίμα χαράς την Κυριακή 30 Απριλίου γεμίζοντας χαμόγελα όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του και περισσότερο από όλους τα παιδιά της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” που έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Ο κύριος Γιώργος Κυβερνήτης, Αντιπρόεδρος της Kyvernitis Travel S.A., δήλωσε σχετικά: «Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία που όλοι ζούμε, η Kyvernitis Travel δεν μπορεί παρά να στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες με κάθε τρόπο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ήμασταν μέρος του 1ου No Finish Line που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας με στόχο τη στήριξη ενός πολύ σημαντικού οργανισμού όπως η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” και είμαστε σίγουροι ότι η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία ενός θεσμού για τη χώρα. Η δυναμική συμμετοχή της ομάδας της Kyvernitis Travel S.A. είναι μόνο η αρχή για όσα θα ακολουθήσουν, με την ευχή του χρόνου όλοι μαζί να γιορτάζουμε τη δεύτερη διοργάνωση του No Finish Line!».

Η Kyvernitis Travel ηγέτιδα δύναμη στις Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Ελλάδα στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών με περισσότερα από σαράντα χρόνια παρουσίας και ένα διεθνές δίκτυο συνεργασιών. Οι δραστηριότητες της Kyvernitis Travel χωρίζονται σε τέσσερις επιμέρους τομείς:

- Global Marine: εξειδίκευση στις μεταφορές πληρωμάτων στη ναυτιλία και στον κλάδο της ενέργειας

- Travel Management: συνολική διαχείριση εταιρικών ταξιδιών

- Eclectic Greece: tailor made ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλη την Ελλάδα για διεθνή κοινά

- Unique Luxury Destinations: προσωποποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δελτίο Τύπου παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη | [email protected] | +30 2109222525)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα