Η Sportingbet Μέγας Χορηγός του διεθνούς φιλανθρωπικού αγώνα No Finish Line! (pics)

Gazzetta team
Η Sportingbet Μέγας Χορηγός του διεθνούς φιλανθρωπικού αγώνα No Finish Line! (pics)

bet365

Μια μεγάλη γιορτή ξεκίνησε στο ​Κέντρο Πολιτισμού ​Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το σήμα εκκίνησης για το 1ο No Finish Line Athens, δόθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 19:00, στο ​Κέντρο Πολιτισμού ​Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Sportingbet Μέγας Χορηγός του αγώνα, βρέθηκε στη γραμμή εκκίνησης με τη δική της παθιασμένη ομάδα, διανύοντας 256 χιλιόμετρα από το πρώτο κιόλας απόγευμα με αποκλειστικό στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στα άπορα παιδιά που φιλοξενούνται στα Ιδρύματα της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Μπροστά από το εντυπωσιακό γυάλινο κτίριο του Κέντρου Πολιτιμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η αψίδα εκκίνησης πλημμύρισε από χιλιάδες δρομείς, που με το σήμα του Χρυσού Ολυμπιονίκη Νικόλα Κακλαμανάκη άρχισαν τον προσωπικό τους αγώνα προσφοράς και αγάπης.

Μέσα από ένα πρωτοποριακό εγχείρημα ευαισθητοποίησης του κόσμου τα χιλιόμετρα που καταγράφονται μετατρέπονται σε χρήματα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το No Finish Line είναι μία πρωτοποριακή ιδέα ενός αγώνα 90 συνεχόμενων ωρών, που μετά το Μονακό, το Παρίσι και το Όσλο, είναι πλέον ελληνική πραγματικότητα! Ο αγώνας θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 30 Απριλίου στις 13.00 και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία όλων των συντελεστών.

Στην εκκίνηση του 1ου No Finish Line της Αθήνας βρέθηκαν ο εμπνευστής της ιδέας Philippe Verdier o οποίος συμμετέχει στον αγώνα, τρέχοντας ασταμάτητα, ο Γιάννης Καποδίστριας Εκπρόσωπος της Sportingbet, ο ηθοποιός - σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος θα παρουσιάσει τον αγώνα, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του στίβου Κώστας Φιλιππίδης, Βούλα Παπαχρήστου, αλλά και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.​

 

Τελευταία Νέα