Τρία εισιτήρια από Βόλο & Λάρισα... έφυγαν για τους τελικούς του Coca-Cola Cup (pics)

Gazzetta team
Τρία εισιτήρια από Βόλο & Λάρισα... έφυγαν για τους τελικούς του Coca-Cola Cup (pics)

bet365

Με μεγάλο ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Coca-Cola Cup στην Κεντρική Ελλάδα έπειτα από μεγάλες ποδοσφαιρικές «μάχες»!

Η τελική φάση του τουρνουά στην Κεντρική Ελλάδα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου στο Βόλο και στις εγκαταστάσεις Football Land, με απόλυτη επιτυχία και ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Μετά από μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες στους Περιφερειακούς Τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας, δυο ομάδες από τη Λάρισα και μία από το Βόλο κέρδισαν το εισιτήριο για τους τελικούς του Coca-Cola Cup, το Μάιο στην Αθήνα.

Πολλά γκολ, έντονη θέληση και σπουδαίοι αγώνες, έγραψαν τη δική τους ιστορία, με πολύ κόσμο να παρακολουθεί τους αγώνες και να ενθουσιάζεται από το θέαμα και την εξέλιξη του τουρνουά.

Στην κατηγορία 13-14 ετών, θριάμβευσε η Θύελλα Λάρισας, που νίκησε στον τελικό τη Γιουβέντους.

Θύελλα Λάρισας – Γιούβεντους 4-1
(Θεοχάρης, Μπάγκας, Νταϊάκης Χ2 - Αφεντίτσας)

Στην κατηγορία 15-16 ετών, η Μπαρτζώκ από τη Λάρισα, παρότι αντικατέστησε την Τsibozz (δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στους τελικούς), αποδείχθηκε πολύ δυνατή, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Με γκολ του Γιουρούκη, νίκησε τους Τραχανοπλαγιάδες και πήρε το εισιτήριο για την Αθήνα, σε μια υπέροχη όσο και αναπάντεχη διαδρομή.

Μπαρτζώκ – Τραχανοπλαγιάδες 1-0
(Γιουρούκης)

Ο Βόλος θα εκπροσωπηθεί στους τελικούς από την Getsebirligi που πήρε μέρος στην κατηγορία 17-19 ετών, παίζοντας μάλιστα για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Coca-Cola Cup. 3η και καλύτερη, όπως αποδείχθηκε, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά, έστω κι αν χρειάστηκαν πέναλτι στον τελικό με αντίπαλους τους Τιμωρούς.

Getsebirligi – Τιμωροί 0-0 (4-3 στα πέναλτι)

Μεγάλος πρωταγωνιστής του τουρνουά, ο Μπενεχούτσος από τη Θύελλα Λάρισας, που συνέχισε το εντυπωσιακό φετινό του σερί των γκολ, φτάνοντας συνολικά τα 15 στη διοργάνωση.

Η ώρα της Αθήνας

Οι τρεις νικήτριες, Θύελλα Λάρισας, Μπαρτζώκ και Getsebirligi, ετοιμάζονται να παίξουν στο τουρνουά που θα γίνει το Μάιο στην Αθήνα. Το Coca-Cola Cup θα βρίσκεται στην Αττική νωρίτερα, καθώς στις 22, 23 και 29 Απριλίου τα παιχνίδια διεξάγεται το τουρνουά στις Αχαρνές, στα γήπεδα «Batista Club», ενώ στις 30 του μηνός, είναι προγραμματισμένοι οι περιφερειακοί τελικοί της Αττικής, στις εγκαταστάσεις Campeon FC στο Μαρούσι.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

FACEBOOK: facebook.com/CopaCocaCola.gr
TWITTER: twitter.com/CocaColaCupGR
YOUTUBE: com/user/CCCGreece

 

Τελευταία Νέα