Προωθητική Ενέργεια Ανταλλακτικών - Service 2017 από την Piaggio Hellas

Gazzetta team
Προωθητική Ενέργεια Ανταλλακτικών - Service 2017 από την Piaggio Hellas

bet365

Η μοναδική αυτή προσφορά από την Piaggio Hellas ισχύει μέχρι και τις 15 Μαΐου και περιλαμβάνει έκπτωση, καθώς και δωρεάν έλεγχο του δικύκλου!

Η Piaggio Hellas, με στόχο την επιβράβευση της πιστότητας των πελατών της, παρουσιάζει μία νέα προωθητική ενέργεια για τη διευκόλυνση της τεχνικής συντήρησης των οχημάτων τους.

Η προωθητική ενέργεια περιλαμβάνει:

  • παροχή έκπτωσης 20% επί της προτεινόμενης λιανικής σε όλα τα γνήσια αναλώσιμα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στις επισκευές εντός του συνεργείου

  • δωρεάν έλεγχο στάθμης υγρών (κινητήρα, παραφλού, φρένων, μετάδοσης) συστήματος πέδησης (τακάκια, δισκόφρενα) , ελαστικών, ηλεκτρικών (λάμπες φώτων, φλας κλπ.)

Η προσφορά ισχύει μέχρι 15.05.2017 και αφορά όλους τους κατόχους δικύκλων του Ομίλου Piaggio (Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Derbi), που τα οχήματά τους έχουν ταξινομηθεί μέχρι την 31.12.2014.

Οι παραπάνω έλεγχοι και οι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα gr.piaggio.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα