Φιλικός αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό!

Gazzetta team
Φιλικός αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό!

bet365

Γιατί η ανθρωπιά είναι επιλογή και ο αθλητισμός οφείλει να αναδεικνύει και αυτό το πρόσωπό του.

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 12:00 υπο την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και της ομάδας μπάσκετ της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ καθώς και mini αγώνας μπάσκετ από τον σύλλογο Ο.Φ.Η. Ηρακλείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό στον αγώνα θα συμμετάσχουν πλήθος καλαθοσφαιριστών καθώς και άνθρωποι του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας ενώ θα βραβευτούν τόσο ο Σ.Π.Α.Κ.Ε όσο και ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα οι ομάδες απαρτίζονται από τους εξής παίκτες:

ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ Σ.Π.Α.Κ.Ε. :

Αγιασωτέλης Γιώργος, Αλβέρτης Φραγκίσκος, Ανδρίτσος Λιβέρης, Αντωνίου Οδυσσέας, Γεωργικόπουλος Γιάννης, Κορωναίος Τάκης, Λοβέρδος Ανδρέας, Παπανικολάου Δημήτρης, Σγουρός Γιάννης, Σταυρακόπουλος Τζανής, Τζαλαλής Σάκης, Τσαρτσαρής Κώστας, Χατζής Νίκος και προπονητής ο Μιχάλης Κυρίτσης.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Κρίκος Στέλιος, Γκολογιάννης Χρήστος, Τσικουράκης Γιώργος, Γλύκαντζης Βασίλης, Ευαγγέλου Αποστόλης, Γκολογιάννης Παύλος, Γατέας Κωνσταντίνος, Αγγελόπουλος Γιάννης, Δεκόλης Γιώργος, Γκολογιάννης Βασίλης, Νιωτάκης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Τάσος, Αθανασιάδης Νίκος, Έξαρχος Δημήτρης, Ζωίδης Γρηγόρης, Τσαμκόσογλου Βασίλης και προπονητής ο Νίκος Ψυχογιός.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, που θα προκύψουν από χορηγούς, θα διατεθούν στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Σημειώνεται ότι για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν.

Την εκδήλωση παρουσιάζει η δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ κ. Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών»: κ. Χρήστος Γκολογιάννης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κ. Δημήτρης Δημητριάδης, ο εκπρόσωπος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Άνθος», Μονής Ντουραχάνη Ιωαννίνων κ. Ζέπου Ελένη και ο ιατρός κ. Κώστας Συρίγος από το Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

12:00 - 12:20 : Παιδικός αγώνας μπάσκετ Mini, από το σύλλογο Ο.Φ.Η. Ηρακλείου

12:20 - 12:40 : Παρουσιάσεις – Ομιλίες

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών», κ. Χρήστος Γκολογιάννης,

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Γαβριήλ,

Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης,

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», κ. Δημήτρης Δημητριάδης,

Εκπρόσωπος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Άνθος», Μονής Ντουραχάνη Ιωαννίνων, κ. Ζέπου Ελένη,

Ο ιατρός κ. Κώστας Συρίγος, εκπρόσωπος του Νοσοκομείου «Σωτηρία»

12:40 - 12:45 : Βραβεύσεις

Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.)

Δημήτρης Παπανικολάου, Διεθνής Καλαθοσφαιριστής

12:45 - 13:00 : Προθέρμανση

13:00 - 13:30 : 1η και 2η Περίοδος αγώνα

13:30 - 13:40 : Ημίχρονο

13:40 - 14:00 : 3η και 4η Περίοδος αγώνα

 

Τελευταία Νέα