Πρεμιέρα για Formula 1 και Moto GP με ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Πρεμιέρα για Formula 1 και Moto GP με ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

bet365

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει την τιμητική του αυτή την εβδομάδα με την πρεμιέρα στα πρωταθλήματα της Formula 1 και του Moto GP.

Το πρώτο γκραν πρι της σεζόν της Formula 1 για το 2017 θα γίνει την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Αυστραλία. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει στοιχήματα για τον νικητή του γκραν πρι της Μελβούρνης αλλά και για την pole position, που θα πραγματοποιηθεί μία μέρα νωρίτερα.

Το πρόγραμμα της Formula 1 περιλαμβάνει 20 αγώνες. Ο τελευταίος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι. Οι οδηγοί και οι ομάδες θα διαγωνιστούν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οδηγών και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατασκευαστών. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικά στοιχήματα τόσο για τον νικητή οδηγό όσο και για τον νικητή των κατασκευαστών.

Φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο στο Πρωτάθλημα της Formula 1 είναι ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον. Στο ειδικό στοίχημα του ΟΠΑΠ για τον νικητή της Formula 1 ο Χάμιλτον έχει ανταγωνιστική απόδοση 2. Δεύτερο φαβορί με απόδοση 3,75 είναι ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ και ακολουθούν ο Φινλανδός Βάλτερι Μπότας με 5, ο Ολλανδός Μαξ Βερστάπεν με 7, ο Αυστραλός Ντάνιελ Ριτσιάρντο με 7,5 και ο Φινλανδός Κίμι Ραϊκόνεν με 9.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Moto GP 2017. Ο πρώτος αγώνας είναι νυχτερινός και θα γίνει στο Κατάρ την Κυριακή 26 Μαρτίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 18 αγώνες. Ο τελευταίος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει για τον τίτλο. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικό στοίχημα για τον νικητή του Moto GP με ελκυστικές αποδόσεις. Φαβορί είναι δύο Ισπανοί, ο κάτοχος του τίτλου Μαρκ Μάρκεθ και ο Μάβερικ Βινάλες. Μικρή είναι η διαφορά στις αποδόσεις τους. Ο Μάρκεθ δίνει απόδοση 2,4 και ο Βινάλες 2,65. Τους ακολουθούν ο Ιταλός Βαλεντίνο Ρόσι με απόδοση 5 και ένας ακόμα Ισπανός, ο Χόρχε Λορένθο με 6. Ακόμα καλύτερες είναι οι αποδόσεις για τους υπόλοιπους οδηγούς που θεωρούνται αουτσάιντερ για να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Απολαύστε τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ποντάρετε από τώρα στα ειδικά στοιχήματα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τους νικητές της Formula 1 και του Moto GP, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αποδόσεις.

 

Τελευταία Νέα