Η WIND για 5η χρονιά σε όλη την Ελλάδα με το RUN Greece

Gazzetta team
Η WIND για 5η χρονιά σε όλη την Ελλάδα με το RUN Greece

bet365

Ξεκινά και φέτος η επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Στην πέμπτη χρονιά διεξαγωγής του η οικογένεια του Run Greece μεγαλώνει και το σημαντικότερο δρομικό γεγονός αποκτά και έβδομη στάση.
Το πρόγραμμα των αγώνων πόλης για το 2017 παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης και εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης των 7 πόλεων που θα πραγματοποιηθεί το RUN GREECE.
Το φετινό ταξίδι του RUN GREECE, που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ το 2013, θα ξεκινήσει από τη Λάρισα την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου. Η συνέχεια θα γραφτεί στο Ηράκλειο 30 Απριλίου, στην Καστοριά 14 Μαΐου, στα Ιωάννινα 21 Μαΐου, στην Αλεξανδρούπολη 24 Σεπτεμβρίου, στη Ρόδο –που είναι ο νέος σταθμός- 1 Οκτωβρίου και η αυλαία θα κλείσει στην Πάτρα 10 Οκτωβρίου.

Η WIND, αρχής γενομένης το 2011, συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, τη στήριξη μαζικών αγώνων δρόμου σε όλη τη χώρα και Πρωταθλητών μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων όπως την Μάγδα Γαζέα, την Αναστασία Καρακατσάνη, την Αναστασία Μαρινάκου, την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, τον Κώστα Γκελαούζο και τον Μάρκο Γκούρλια. Αναφερόμενος στην αθλητική οικογένεια της WIND, ο κ. Τσαπρούνης σημείωσε: «Στηρίζουμε αθλητές που δείχνουν ποιοι είναι, όχι μόνο αγωνιστικά με τις εξαιρετικές επιδόσεις και τα ταλέντα τους, αλλά κυρίως με την προσωπικότητα τους, το ήθος, την αφοσίωση και την επιμονή τους για την επίτευξη υψηλών στόχων».

Όσον αφορά στο πλαίσιο στήριξης του ΣΕΓΑΣ για την υλοποίηση των αγώνων, o κ. Τσαπρούνης ανέφερε: «Μετρά πλέον 5 χρόνια η παρουσία μας στην εξαιρετική αθλητική διοργάνωση RUN GREECΕ. Όλα αυτά τα χρόνια η άριστη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με την αυτοδιοίκηση και την ιδιωτική πρωτοβουλία έχει αποδεδειγμένα άριστα αποτελέσματα. Η WIND με τέτοιες ενέργειες στηρίζει το μαζικό δρομικό κίνημα, την περιφέρεια και ταυτόχρονα βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που χρήζουν υποστήριξης και κυρίως παιδιά. Αυτό οφείλουμε να το δείχνουμε όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις που απαντούν στις προκλήσεις της σημερινής εποχής. Την ίδια στιγμή, είμαστε εκεί για να προσφέρουμε τόσο στους συνδρομητές μας όσο και στη διοργάνωση τις Τηλεπικοινωνιακές μας υπηρεσίες, διαθέτοντας το 3 φορές μεγαλύτερο 4G δίκτυο WIND που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ζήσουν το σημερινό κόσμο της τεχνολογίας και να κάνουν τα πάντα!».

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η πρωταθλήτρια Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου εκπροσώπησε την αθλητική κοινότητα στο πάνελ αναφέροντας:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (Πρωταθλήτρια):
"Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος ανήκω και εγώ στην ομάδα της WIND και την ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη της. Οι αγώνες RUN GREECE είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε τόσο αθλητές όσο και απλοί δρομείς να συμμετάσχουν σε μια εξαιρετική αθλητική διοργάνωση και να ζήσουν τον αθλητικό παλμό από όμορφες πόλεις της χώρας μας. "

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα