PAOK Club Card: Για όσους είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ (pic)

Gazzetta team
PAOK Club Card: Για όσους είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

O ΠΑΟΚ φροντίζει για όσους είναι πάντα κοντά στην ομάδα και ανταμείβει τους πιστούς φιλάθλους του με τη δημιουργία της PAOK Club Card!

Το μεγαλύτερο προνόμιο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το συναίσθημα να βρίσκεσαι πάντα δίπλα στην αγαπημένη σου ομάδα. Η πιο σημαντική επιβράβευση είναι οι μικρές, ανθρώπινες ιστορίες που συντροφεύουν τη ζωή μας και την συνδέουν για πάντα με τον ΠΑΟΚ. Επειδή, όμως, τίποτα δεν είναι αυτονόητο και η αφοσίωση πρέπει ν’ αναγνωρίζεται, ο ΠΑΟΚ ανταμείβει τους πιστούς φιλάθλους του με τη δημιουργία της PAOK Club Card.

O ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους φιλάθλους του, ενεργοποιεί μια ακόμα παροχή για τους φιλάθλους που τον στηρίζουν έμπρακτα και ενεργά. Μέσω της PAOK Club Card μπορείτε να συλλέγετε πόντους κάθε φορά που δίνετε το παρόν στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ ή προμηθεύεστε τα επίσημα προϊόντα του συλλόγου από τα PAOK FC Official Stores και να τους εξαργυρώνετε κερδίζοντας αποκλειστικά δώρα ΠΑΟΚ και προσφορές από τους συνεργάτες της ΠΑΕ.

Οι πρώτοι κάτοχοι της PAOK Club Card θα γίνουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας για τη σεζόν 2016-17 *ενώ όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν εντελώς δωρεάν ν’ αποκτήσουν τη δική τους PAOK Club Card στα PAOK FC Official Stores. Αποκτήστε τώρα την PAOK Club Card και τριπλασιάστε τους πόντους σας μέχρι το τέλος της σεζόν. Η PAOK Club Card σας δίνει, επίσης, τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ειδικούς για εσάς διαγωνισμούς και κληρώσεις. Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες του προγράμματος PAOK Club Card, δείτε το point system και τη λίστα με τα δώρα εξαργύρωσης στο: store.paokfc.gr/greek/paokclubcard

 

Τελευταία Νέα