Νέος διαγωνισμός από την Qatar Airways

Gazzetta team
Νέος διαγωνισμός από την Qatar Airways

bet365

Η Qatar Airways ανακοινώνει στο κοινό διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς ταξιδιώτες να κερδίσουν εισιτήρια μετ’ επιστροφής για οποιονδήποτε προορισμό στο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας σε όλο τον κόσμο.

Ο διαδραστικός διαγωνισμός “Destination Game” http://destinationgame-gr.qatarairways.com/ θα έχει διάρκεια έως και τις 31 Μαρτίου 2017, καλεί τους συμμετέχοντες να παίξουν σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι και να τοποθετήσουν σωστά τους προορισμούς σε έναν χάρτη μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Εάν τοποθετήσουν σωστά όλα τα σημεία οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για αεροπορικά εισιτήρια, αναμνηστικά της Barcelona, της οποίας είναι χορηγός η Qatar Airways, και διάφορα άλλα δώρα. Επίσης, εάν οι συμμετέχοντες θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν κάποιο από τα πολυπόθητα εισιτήρια μπορούν να μοιραστούν το διαγωνισμό στις σελίδες social media που διατηρούν.

Η κα Theresa Cissell, Διευθύντρια της Qatar Airways σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε: «Στην Qatar Airways προσπαθούμε πάντα να βρούμε πρωτότυπους τρόπους που θα κάνουν τους καταναλωτές να νιώσουν μέρος της μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρουμε. Μέσα από αυτόν το διαγωνισμό ευελπιστούμε ότι θα δώσουμε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βιώσουν το αεροπορικό ταξίδι με ένα νέο και διαφορετικό τρόπο, καθώς επίσης και να τους επιτρέψουμε να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους ταξιδεύοντας σε οποιονδήποτε από τους πάνω από 150 προορισμούς που διαθέτει το δίκτυό μας.»

Ο πιο πρόσφατος προορισμός που προστέθηκε στο εκτεταμένο δίκτυο της Qatar Airways είναι το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όπου εγκαινιάστηκε επίσης και η μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας εμπορική πτήση στον κόσμο.

Άλλοι νέοι προορισμοί που πρόκειται να ανοίξουν το 2017/18 περιλαμβάνουν τα Γιανμπού και Ταμπούκ (Σαουδική Αραβία), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Νίκαια (Γαλλία), Σκόπια (Π.Γ.Δ.Μ.), Τσιάνγκ Μαϊ (Βόρειος Ταϊλάνδη), Σαράγεβο (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Λιμπερβίλ (Γκαμπόν), Ντουάλα (Καμερούν), Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία), Σαντιάγο (Χιλή), Καμπέρα (Αυστραλία), Μεντάν (Ινδονησία) και Λας Βέγκας (ΗΠΑ).

H Qatar Airways πραγματοποιεί καθημερινά τρεις απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Ντόχα, από όπου οι επιβάτες μπορούν έπειτα να ταξιδέψουν σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα