Pouliseto: η εφαρμογή που αλλάζει τη διαδικασία πώλησης και αγοράς μεταχειρισμένων αντικειμένων

Gazzetta team
Pouliseto: η εφαρμογή που αλλάζει τη διαδικασία πώλησης και αγοράς μεταχειρισμένων αντικειμένων

bet365

Το Pouliseto ανανεώθηκε και υπόσχεται να κάνει τις online αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων προϊόντων πιο εύκολες, πιο ξεκούραστες και πιο ασφαλείς.

Η ομάδα του Pouliseto συγκέντρωσε τις προτάσεις των χρηστών στον 1ο χρόνο λειτουργίας της εφαρμογής και έρχεται σήμερα να τις υλοποιήσει, δημιουργώντας σημαντικές καινοτομίες στην αγορά των μεταχειρισμένων αντικειμένων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Στην αναβάθμιση της εφαρμογής προστέθηκαν το προφίλ του χρήστη, η ηλεκτρονική πληρωμή καθώς και η μεταφορά των αντικειμένων των αγγελιών, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον μεταξύ των συναλλασσόμενων.

Στη νέα μεγάλη αναβάθμιση του Pouliseto συνέβαλαν η εταιρία iProject στην υλοποίηση της αναβάθμισης της εφαρμογής, συνεχίζοντας με επιτυχία την άριστη συνεργασία των τελευταίων ετών, η εταιρία Everypay δίνοντας λύση στο κομμάτι των ηλεκτρονικών πληρωμών και η μεταφορική εταιρία Seagull που εγγυάται την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων.

Το ανανεωμένο Pouliseto υπόσχεται να κάνει τις online αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων προϊόντων ευκολότερες, ξεκούραστες και προπάντων ασφαλέστερες στους χρήστες ενσωματώνοντας 3 νέες βασικές λειτουργίες:

1. Το προφίλ του χρήστη – Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βαθμολογήσουν άλλους χρήστες της εφαρμογής μετά την ολοκλήρωση των αγοραπωλησιών. Δίνεται έτσι στους χρήστες το κίνητρο να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία ώστε να προσελκύουν περισσότερους ενδιαφερόμενους για τα αντικείμενα που πωλούν. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μία επιπλέον δικλείδα ασφαλείας μεταξύ των χρηστών.

2. Ασφαλής πληρωμή – Η διαδικασία της αγοραπωλησίας και της πληρωμής του αντικειμένου μπορεί να πραγματοποιηθεί πλέον ηλεκτρονικά, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από την πλατφόρμα του Pouliseto. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητά να συμπληρώσουν στο προφίλ τους τα στοιχεία της κάρτας τους (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) μία φορά, έχοντας τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσουν για μελλοντικές αγορές. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν τους κινδύνους που ενέχουν οι απευθείας συναλλαγές.

3. Ολοκληρωμένη μεταφορά – Το Pouliseto σε συνεργασία με την κορυφαία μεταφορική εταιρία Seagull, ως αποκλειστικός διανομέας των αντικειμένων που συναλλάσσονται μέσω της εφαρμογής παρακολουθεί την πορεία των συναλλαγών και φροντίζει για την έγκαιρη παραλαβή και παράδοση των αντικειμένων. Η εταιρία Seagull παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής της συναλλαγής με αντικαταβολή. Ο χρήστης συμπληρώνει στο προφίλ του το σημείο παραλαβής και παράδοσης των αντικειμένων. Θα πρέπει απαραιτήτως τα αντικείμενα των αγγελιών να είναι σωστά συσκευασμένα από τους χρήστες. Τέλος, θα παρέχεται Track id ώστε αγοραστής και πωλητής να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για την εξέλιξη της μεταφοράς.

Με βάση το σχεδιασμό της εταιρίας σκοπός της είναι το νέο μοντέλο αγοραπωλησιών να επεκταθεί και σε άλλες χώρες δίνοντας τη δυνατότητά στους χρήστες της εφαρμογής να πουλήσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα αντικείμενα τους σε χώρες του εξωτερικού.

Οι νέοι χρήστες του Pouliseto μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από τα παρακάτω links:

Για iOS κατεβάζετε από εδώ.

Για Android κατεβάζετε από εδώ.

Όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τους ανανεωμένους όρους χρήσης της εφαρμογής εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα