Κοπή πίτας και άλλα εταιρικά events στο CHEFI!

Gazzetta team
Κοπή πίτας και άλλα εταιρικά events στο CHEFI!

bet365

Το εστιατόριο CHEFI είναι ένας boutique πολυχώρος, ιδανικός για να διοργανώσετε την κοπή της πίτας σας ή όποιο άλλο εταιρικό event.

Μπορείτε να σχεδιάσετε την ιδανική εκδήλωση που ταιριάζει στην εταιρεία σας και στο budget σας, καθιστό ή finger food, με τις καλύτερες brunch, lunch & dinner προτάσεις της πόλης.

Διαλέξτε ονειρεμένα μενού και δείτε τους ιδιαίτερους χώρους του CHEFI, που προσαρμόζονται με μεγάλη ευελιξία, για όλους τους τύπους των εκδηλώσεων.

Είναι στο Χαλάνδρι, στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου των βορείων προαστίων, με εύκολη πρόσβαση τόσο από την Λεωφόρο Κηφισίας όσο και από την Λεωφόρο Μεσογείων. Διαθέτει και υπηρεσίες parking.

Για πληροφορίες, ραντεβού ή κρατήσεις καλέστε στο 210-6815774 ή στείλτε email στο [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.chefi.gr

CHEFI - We have the best food in the world

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα