Εκεί που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα σε 100 δευτερόλεπτα!

Gazzetta team
Εκεί που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα σε 100 δευτερόλεπτα!
Αν πιστεύεις στα θαύματα της Πρωτοχρονιάς, πήγαινε τώρα σε ένα Media Markt, κάνε μια αγορά, τρέξε (!) και κέρδισε δώρα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μedia Markt εγκαινίασε μία νέα καμπάνια προσφοράς δώρων στους πελάτες της. Από την 1η Ιανουαρίου, κάθε πελάτης, με οποιαδήποτε αγορά έκανε από κατάστημα Media Markt ή online (σε άμεσα διαθέσιμο προϊόν) έμπαινε αυτόματα σε κλήρωση για τον διαγωνισμό «100’’ για να τα σηκώσεις όλα».

Τι έπρεπε να κάνει ο νικητής; Να μπει σε ένα κατάστημα Media Markt και σε 100 δευτερόλεπτα να «πάρει» ό,τι θέλει! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η Media Markt χάριζε στον υπερτυχερό ό,τι κατάφερνε να πάρει στα 100 δευτερόλεπτα που θα διέσχιζε τους διαδρόμους του καταστήματος. Αυτό το δώρο το λες και δώρο της χρονιάς! Δεν φεύγεις κερδισμένος μόνο για εσένα, αλλά και για την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τον/τη σύντροφό σου και όποιον άλλο θα ήθελες να εκπλήξεις με ένα μοναδικό δώρο.

Να σας πούμε και το καλύτερο; Στην περσινή πρώτη δοκιμαστική εφαρμογή του διαγωνισμού, ο νικητής κατάφερε να κερδίσει προϊόντα αξίας 25.942 ευρώ!

Γι' αυτό και φέτος, η Media Markt, πιστή στο πνεύμα των εορτών, διοργανώνει ξανά το διαγωνισμό «100’’ για να τα σηκώσεις όλα» και μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε και να διεκδικήσουμε όλα όσα θα χρειαστούμε το 2017. Από την 1η Ιανουαρίου όλοι οι πελάτες σε οποιοδήποτε κατάστημα στην Ελλάδα (και online), με οποιαδήποτε αγορά μπαίνουν στην κλήρωση! Δηλαδή, ό,τι έχεις βάλει σαν στόχο να αγοράσεις εντός του 2017, μπορείς πλέον να το πετύχεις πανεύκολα!

Τι έκανε ο περσινός νικητής και κέρδισε προϊόντα αξίας 25.942 ευρώ;

Ο περσινός νικητής του διαγωνισμού ονομάζεται Σάκης και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Μία μέρα επισκέφτηκε τα Μedia Markt στην Πυλαία και αγόρασε στη μητέρα του ένα σκουπάκι αξίας 29 ευρώ. Με την αγορά του αυτή, αυτόματα μπήκε και στην κλήρωση για το διαγωνισμό.

Όταν διενεργήθηκε ο διαγωνισμός και ο Σάκης αναδείχθηκε στον μεγάλο υπερτυχερό, τα Μedia Markt επικοινώνησαν μαζί του, αλλά δυσκολεύτηκαν να τον πείσουν ότι είναι ο νικητής. Ο Σάκης πίστευε ότι οι φίλοι του τού έκαναν πλάκα! Πάλι καλά που δεν έκλεισε το τηλέφωνο δηλαδή και δεν έχασε την απίστευτη ευκαιρία να «σηκώσει» ένα Μedia Markt...

Και αφού πίστεψε ότι κέρδισε, ο Σάκης ήρθε στην Αθήνα, στο κατάστημα του Αμαρουσίου, από το πρωί, γνωρίστηκε με τους ανθρώπους του καταστήματος και ξεναγήθηκε στο χώρο ώστε να γνωρίζει που βρίσκεται το κάθε προϊόν. Τέλος, ο Σάκης είχε στη διάθεσή του και μια κάτοψη του καταστήματος, στην οποία σχεδίασε τη διαδρομή του ανάλογα με τα προϊόντα που τον ενδιέφεραν. Φανταστείτε λοιπόν όχι μόνο ότι θα κερδίσετε, αλλά επιπλέον θα σας δίνεται μια παραπάνω βοήθεια για να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα. Άλλωστε, στόχος των ανθρώπων της Media Markt είναι να βοηθήσουν το νικητή και για αυτό ο ρόλος τους είναι βοηθητικός και υποστηρικτικός.

Και όμως, κάποιοι λένε ότι στην περίοδο των γιορτών δεν γίνονται θαύματα...

Αφού λοιπόν έκανε την αναγνωριστική του βόλτα στο κατάστημα, ο Σάκης πήρε θέση και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει. Μόλις ο χρόνος άρχισε να μετρά, άρχισε και ο Σάκης να τρέχει και να γεμίζει την αγκαλιά του με διαφόρων ειδών προϊόντα. Όταν το χρονόμετρο έφτασε στα 100 δευτερόλεπτα, ο τελικός απολογισμός του Σάκη ήταν προϊόντα αξίας 25.942 ευρώ!

Ζηλέψατε, έτσι δεν είναι;

Πού να φανταζόταν ο Σάκης ότι πηγαίνοντας στο κατάστημα για να «εξαργυρώσει» το δώρο του θα έφευγε με ένα συνολικό ποσό που θα έφτανε για να αγοράσει 866 σκουπάκια για τη μαμά του!

 

Τελευταία Νέα