Αντίο όμιλοι με... γκολάρες στο Champions League! (pics)

Gazzetta team
Αντίο όμιλοι με... γκολάρες στο Champions League! (pics)

bet365

H φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε με μια αγωνιστική γεμάτη γκολ και... γκολάρες! Οι δεύτερες είναι ήδη στην κάλπη της Nissan για το best goal of the week και σε περιμένουν!

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή η ίδια μελαγχολική σκέψη. Και τώρα πως θα αντέξουμε ένα δίμηνο χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ; Καλές οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά σαν την... γιορτή με το σεντόνι δεν έχει. Κακά τα ψέματα. Η στέρηση αυτή δεν υπάρχει. Όταν καλομαθαίνεις αυτά τα 2ήμερα γεμάτα μπάλα, πως είναι δυνατό να στα στερούν;

Το μόνο παρήγορο είναι ότι πλέον το...παιχνίδι τώρα αρχίζει. Ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παιδάκια. Οι καλοί παίκτες, από τους σταρ του αθλήματος. Η φάση των νοκ άουτ παραδοσιακά είναι αυτή που συγκλονίζει και κόβει την ανάσα. Όμιλοι του χρόνου πάλι. Το αντίο τους πάντως ήταν κάτι παραπάνω από χορταστικό. Πολλά γκολ, αλλά το κυριότερο εντυπωσιακά. Αυτά που θέλει η Nissan για να ανοίγει την... κάλπη του best goal.

Τις γκολάρες που λέμε και στις κουβέντες μας στο γραφείο ή με φίλους. Με 5 χορταστικά τεμάχια θα αποχαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο και περιμένοντας το ελπιδοφόρο 2017, ψηφίστε και... κερδίστε! Γιατί πέρα από την ικανοποίηση να είναι το δικό σας γκολ στην κορυφή παράλληλα μπαίνετε σε κλήρωση για πολλά και πλούσια δώρα.

1. ΓΙΑΣΙΝ ΜΠΡΑΧΙΜΙ

Σε μια βραδιά που σκόραρε η... μισή Πόρτο, δεν ήταν δυνατό ο Μπραχίμι να μην βρει δίχτυα. Το έκανε με μεγαλοπρεπέστατο τρόπο. Με ένα εκπληκτικό εναέριο τακουνάκι πέτυχε γκολ εναντίον της Λέστερ και έδωσε πανηγυρικό τόνο στην νίκη των Δράκων! Στους... παλιούς της παρέας το τεμάχιο του Αλγερινού γύρισε την μνήμη περίπου 30 χρόνια πίσω. Όταν με την ίδια φανέλα, ένας επίσης Αλγερινός ο Ραμπάχ Μαντζέρ είχε σκοράρει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, στον τελικό Πρωταθλητριών με την Μπάγερν Μονάχου κι έδωσε το τρόπαιο στους Ίβηρες. Σαφώς και αξίζει την ψήφο σας!

2. ΒΛΑΝΤΕΝ ΓΙΟΥΡΤΣΕΝΚΟ

Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν με ένα γκολ για Όσκαρ! Στο πάρτι της Μπάγερ επί της Μονακού, ο Ουκρανός άσος έδωσε το δικό του σόου. Με ένα... κεραυνό εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα εκεί που ξεκουράζονται οι αράχνες! Τι να κάνει και ο κακόμοιρος κίπερ των Μονεγάσκων; Απλά είδε την μπάλα να περνάει. Ούτε το κατάλαβε πως... Γκολ που σίγουρα θα τιμηθεί!

3. ΠΑΤΡΙΚ ΡΟΜΠΕΡΤΣ

Η Σέλτικ έται κι αλλιώς ήταν αδιάφορη και... αποκλεισμένη ότι κι αν έκανε στο ETIHAD κόντρα στην Σίτι. Οπότε η βραδιά επέτρεπε το ελεύθερο ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Πάτρικ Ρόμπερτς. Ο παίκτης των «πράσινων» της Σκωτίας έκανε ένα εντυπωσιακό σλάλομ μέσα στην περιοχή της Μάντσεστερ και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ που όσες φορές το βλέπεις τόσο περισσότερο σε... τραβάει να το ψηφίσεις. Σε μια σεζόν που η ευρωπαϊκή πορεία ολοκληρώθηκε πρόωρα για την Σέλτικ ο Ρόμπερτς θα έχει κάτι καλό να θυμάται!

4. ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ

Εντάξει δεν περιμέναμε το ματς με την Ατλέτικο για να μάθουμε ότι ο Πολωνός είναι ένας... killer των ευρωπαϊκών γηπέδων. Όμως κάθε φορά μας το θυμίζει με εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό συνέβη και στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής όπου κρίθηκε η πρωτιά. Το δικό του γκολ ήταν που έδωσε την κορυφή στους Βαυαρούς. Απευθείας χτύπημα φάουλ. Φάλτσα, η μπάλα περνάει το τείχος και όλα τα άλλα είναι ιστορία.

5. ΝΤΡΙΣ ΜΕΡΤΕΝΣ

Η Νάπολι πήγαινε με την πλάτη στον τοίχο σε αυτό το ματς. Είχε και το μυαλό στην Μπεσίκτας καθώς θα μπορούσε να γυρίσει από την Λισαβόνα με την 3η θέση στις αποσκευές. Τελικά δεν συνέβη αυτό. Η ιταλική ομάδα... καθάρισε καθώς έκανε ένα μεγάλο διπλό μέσα στο «Ντα Λουζ» με τον Ντρις Μέρτενς να έχει καταλυτικό ρόλο σε όλο αυτό. Πέτυχε με έναν απίστευτο ελιγμό μια γκολάρα που σίγουρα θα πρέπει να τσεκάρετε και να πράξετε ανάλογα στην κάλπη της Nissan!

 

Τελευταία Νέα