Ποια είναι η αγαπημένη θεραπεία των αστέρων του Hollywood;

Gazzetta team
Ποια είναι η αγαπημένη θεραπεία των αστέρων του Hollywood;

bet365

Οι αναγνώστες του Gazzetta κερδίζουν έκπτωση -50% στο MC Medical Center για να τη δοκιμάσουν.

Ο Δεκέμβριος είναι πάντα μήνας απολογισμού της χρονιάς που τελειώνει, αλλά και νέων στόχων για την επόμενη. Φροντίστε μέσα στους στόχους σας να συμπεριλάβετε την περιποίηση του εαυτού σας, και θα δείτε τη διάθεσή σας να αλλάζει.

Γυμναστική, σωστή διατροφή και όμορφο ντύσιμο θα σας ανανεώσουν, και ακόμα περισσότερο αν προσφέρετε στο πρόσωπό σας μια χαλαρωτική αλλά συγχρόνως αναζωογονητική θεραπεία!

Μην τρομάζετε, δεν αναφερόμαστε ούτε σε ενέσεις ούτε σε πόνο, παρά στην αγαπημένη θεραπεία των αστέρων του Hollywood που ακούει στο όνομα Hydrafacial! Με τη δύναμη του νερού και του διαμαντιού, σε μισή μόλις ώρα θα αντικρίσετε ένα νέο πρόσωπο: ξεκούραστο, λαμπερό και υγιές.

Η επιδερμίδα του άνδρα μπορεί να διαφέρει από τη γυναικεία λόγω ορμονών, όμως έχει και αυτή τις ίδιες ανάγκες. Ενυδάτωση, καθαρισμός, απολέπιση και εφόσον υπάρχουν προβλήματα όπως η ακμή ή λιπαρότητα, στην φαρέτρα της αισθητικής ιατρικής έχουν προστεθεί ειδικά peelings που σας χαρίζουν ένα νέο, υγιές πρόσωπο.

Το Hydrafacial συνδυάζει τα οφέλη της δερμοαπόξεσης όσο και του peeling, προσφέροντας μία αυτοματοποιημένη και ανώδυνη αφαίρεση των βλαβών του δέρματος. Η θεραπεία ενδείκνυται για τη βελτίωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και για την υπερμελάγχρωση, όπως οι καφέ κηλίδες λόγω ηλικίας και οι πανάδες που οφείλονται στην παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Αντιμετωπίζει δραστικά τη λιπαρότητα και την τάση για ακμή, ενώ μειώνει εντυπωσιακά τους διευρυμένους πόρους (μαύρα στίγματα, σπυράκια). Επιπλέον, έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

Είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία προσώπου που περιλαμβάνει τέσσερα ολοκληρωμένα στάδια:

Την απολέπιση προσώπου.

Την ενυδάτωση του δέρματος.

Την διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ρυτίδες, ερυθρότητα, πανάδες).

Τη συνολική αναζωογόνηση προσώπου.

Δώρο για τους αναγνώστες του Gazzetta.gr έκπτωση -50% στο Hydrafacial για την περίοδο 8-18 Δεκεμβρίου. Κλείστε ραντεβού καλώντας στο 211 1088 444 ή στείλτε email στο info@mcmc.gr.

MC Medical Center: Λ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος, 4ος όροφος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα