Το Turkish Airlines World Golf Cup 2016 έρχεται στην Αττάλεια της Τουρκίας

Gazzetta team
Το Turkish Airlines World Golf Cup 2016 έρχεται στην Αττάλεια της Τουρκίας

bet365

Κορυφώνεται ο ενθουσιασμός για το Turkish Airlines World Golf Cup Amateur Series Grand Final 2016.

Ο μεγάλος τελικός του Turkish Airlines World Golf Cup 2016, του ερασιτεχνικού τουρνουά γκολφ με την τεράστια απήχηση, θα λάβει χώρα στην Αττάλεια της Τουρκίας, από το Σάββατο 29 Οκτωβρίου ως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

Σχεδόν 8.000 παίκτες, όλοι τους καλεσμένοι ιδιαιτέρως από την Turkish Airlines, αγωνίστηκαν στην προκριματική φάση, η οποία κράτησε οκτώ μήνες, για να διεκδικήσουν μια από τις 100 διαθέσιμες θέσεις που οδηγούν στο μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Titanic Deluxe Belek.

Οι φιναλίστ θα αγωνιστούν στο Μεγάλο Τελικό που αποτελείται από δύο γύρους, στο γειτονικό Titanic Golf Club και στη συνέχεια οι δέκα πρώτοι θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα pro-am του 2016 Turkish Airlines Open, την Τετάρτη, που αποτελεί μέρος του European Tour, με έπαθλο $7,000,000, και που σηματοδοτεί την έναρξη του Race to Dubai ‘Final Series’.

Όλοι οι φιναλίστ θα απολαύσουν VIP φιλοξενία όλες τις ημέρες του Turkish Airlines Open, καθώς και την εμπειρία της business class σε ένα από τα 334 βραβευμένα αεροσκάφη της Turkish Airlines κατά την επιστροφή τους.

Περικυκλωμένο από ένα δάσος με πεύκα, στις όχθες του ποταμού Beşgöz, το ξενοδοχείο Titanic Deluxe Belek θα προσφέρει στους φιναλίστ και τους συνοδούς τους την τέλεια ευκαιρία να χαλαρώσουν σε μια από τις 11 πισίνες του - συμπεριλαμβανομένης και της Ocean Pool, της μεγαλύτερης στην Αττάλεια - και να χαλαρώσουν με ένα κοκτέιλ στην ιδιωτική παραλία του, μήκους ενός χιλιομέτρου. Οι φιναλίστ θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους δέκα εστιατόρια με μπουφέ ή à la Carte για να γευματίσουν μετά τους αγώνες.

Το Titanic Golf Club βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Τουρκικής Ριβιέρας με εξαιρετική θέα στη θάλασσα και προσφέρει στους αγωνιζόμενους, που έχουν μεγάλες προσδοκίες, πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και απρόβλεπτες δυσκολίες, οι οποίες θα κάνουν τη συμμετοχή τους πιο ενδιαφέρουσα.

Το Turkish Airlines World Golf Cup Amateur Series, το οποίο έχει την παγκόσμια στήριξη των Financial Times και της Conte of Florence – επίσημος χορηγός ένδυσης του τουρνουά- προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δικτυωθούν με επιχειρηματικά στελέχη, με τα οποία μοιράζονται τις ίδιες αξίες, και παράλληλα να έχουν τη χαρά να αγωνιστούν σε μερικά από τα πιο διάσημα γήπεδα γκολφ του κόσμου. Αποτελεί μέρος της ιδιαίτερης σχέσης με το γκολφ της Turkish Airlines, η οποία, εκτός από το Turkish Airlines Open, είναι χορηγός στο Ladies European Tour και στο Challenge Tour.

Σχετικά με την Turkish Airlines

Ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 334 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 291 πόλεις σε όλο τον κόσμο, 242 διεθνείς και 49 εσωτερικές. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX). Το 2016, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για έκτη συνεχή χρονιά ως «Europe’s Best Airline» και για όγδοη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία "Best Economy Catering Service" το 2010, "Best Business Catering Service" το 2013 και "Best Business Catering Service" το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν τα βραβεία "World’s Best Business Class Dining Lounge" και " Best Business Class On-Board Catering”" στηv έρευνα της Skytrax το 2016. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Turkish Airlines μπορείτε να βρείτε στο www.turkishairlines.com καθώς και στα social media Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin και στο Instagram.

Σχετικά με το StarAlliance

Το δίκτυο StarAlliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη διεθνής αεροπορική συμμαχία για να προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και ομοιογενείς υπηρεσίες στους ταξιδιώτες, ανά τον κόσμο. Η αποδοχή της από την αγορά έχει αναγνωριστεί από πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων “Air Transport World Market Leadership” και “Best Airline Alliance”, από το Business Traveller Magazine αλλά και την Skytrax. Οι αεροπορικές εταιρείες μέλη είναι οι: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brazil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI και United. Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει σήμερα πάνω από 18.500 καθημερινές πτήσεις σε 1.330 αεροδρόμια και 192 χώρες.

 

Τελευταία Νέα