Πρόεδρος Παρτίζαν: «Μιλήσαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Αδριατική»!

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Μιλήσαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Αδριατική»!

bet365

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα.

Οι «ασπρόμαυροι» διεκδικούν τη wild card για να παίξουν στην επόμενη EuroLeague και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Βελιγραδίου παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική εφημερίδα Novosti όπου αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή στην ABA Liga.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη το σχετικό αίτημα για να συμμετάσχει στην ABA Liga. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν έλθει σε επαφή μαζί μας. Τις προηγούμενες ημέρες μίλησα με τον τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε σαφείς τις προθέσεις του. Μια από τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα, εφόσον οι ομάδες μας δώσουν τη συγκατάθεσή τους, είναι να παίξει για τουλάχιστον τρία χρόνια. Οι σύλλογοι της Αδριατικής Λίγκας πρέπει να σκεφτούν και να επιδείξουν μια συνολική στάση. Είναι σημαντικό να παραμείνει το ενδιαφέρον για το μπάσκετ στην περιοχή μας».

Θυμίζουμε πως το αίτημα για τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση θα τεθεί προς ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση των ομάδων της ABA Liga.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα