Ερυθρός Αστέρας: Δυο αγώνες κεκλεισμένων και τρεις μόνο με γυναίκες & παιδιά!

Ερυθρός Αστέρας: Δυο αγώνες κεκλεισμένων και τρεις μόνο με γυναίκες & παιδιά!

Ερυθρός Αστέρας: Δυο αγώνες κεκλεισμένων και τρεις μόνο με γυναίκες & παιδιά!

bet365

Η Αδριατική Λίγκα ανακοίνωσε τις ποινές στον Ερυθρό Αστέρα, την Παρτίζαν, την Μπουντούτσνοστ και την Τσεντεβίτα για τα επεισόδια στα playoffs της διοργάνωσης.

Οι τελικοί στην Αδριατική Λίγκα σημαδεύτηκαν από θλιβερά επεισόδια με αποκορύφωμα το «ντου» στους παίκτες της Μπουντούτσνοστ ενώ εκείνοι βγήκαν για ζέσταμα πριν από το τζάμπολ με αποτέλεσμα το Game 5 να καθυστερήσει για μια ώρα καθώς και το... τούβλο που εκτόξευσε οπαδός των «ερυθρόλευκων»!

Η ABA Liga ανακοίνωσε σήμερα πως ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε με δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στο Aleksandar Nikolić Hall και άλλα τρία παιχνίδια όπου θα βρεθούν στις εξέδρες μόνο γυναίκες και παιδιά ως 14 ετών. Παράλληλα στους «ερυθρόλευκους» επιβλήθηκε πρόστιμο 35.000 ευρώ για τις συνθήκες που διεξήχθη το Game 5.

Συνολικά, λοιπόν ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 82.500 ευρώ για τα εφετινά playoffs σε ό,τι αφορά τη μη ομαλή διεξαγωγή αγώνων και τις δηλώσεις στα media που έπληξαν την εικόνα της διοργάνωσης.

Από κει και πέρα, ο πρώην κόουτς της Μπουντούτσνοστ, Γιασμίν Ρέπεσα τιμωρήθηκε με 3.300 ευρώ για την τεχνική ποινή και το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου στο Game 5.

Η Τσεντεβίτα θα πληρώσει 2.600 ευρώ λόγω κακής διεξαγωγής των αγώνων ενώ η Παρτίζαν θα καταβάλει 24.000 ευρώ για τη μη ομαλή διεξαγωγή αγώνων και δηλώσεις στα media που έπληξαν την εικόνα της διοργάνωσης.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα