Καταγγελία Μπουντούτσνοστ: «Θα το έδιναν στα χαρτιά στον Ερυθρό Αστέρα, αν δεν βγαίναμε σε 5'»!

Καταγγελία Μπουντούτσνοστ: «Θα το έδιναν στα χαρτιά στον Ερυθρό Αστέρα, αν δεν βγαίναμε σε 5'»!

Gazzetta team
Καταγγελία Μπουντούτσνοστ: «Θα το έδιναν στα χαρτιά στον Ερυθρό Αστέρα, αν δεν βγαίναμε σε 5'»!

bet365

Η Μπουντούτσνοστ κατήγγειλε τα όσα έγιναν στον 5ο τελικό με τον Ερυθεό Αστέρα, αναφέροντας πως αν δεν έβγαιναν να παίξουν μέσα σε 5 λεπτά, το ματς θα το έπαιρνε στα χαρτιά ο Ερυθρός Αστέρας.

Περιστατικά που δεν τιμούν το μπάσκετ εκτυλίχθηκαν στον 5ο τελικό του Ερυθρού Αστέρα με τη Μπουντούτσνοστ για την Αδριατική Λίγκα.

Είχαμε επίθεση στους παίκτες των Μαυροβουνίων, ενώ ένας οπαδός των Σέρβων εκτόξευσε ακόμα και τούβλο, σε έναν επεισοδιακό αγώνα.

Οι Μαυροβούνιοι εξέδωσαν ανακοίνωσή, τονίζοντας πως αυτό που τελικά έκρινε το ματς, ήταν ο φόβος και η σωματική βία στους παίκτες, ενώ ανέφεραν πως ο γενικός διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ τους είπε, πως αν δεν έβγαιναν στο παρκέ, το ματς θα το έπαιρνε στα χαρτιά η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπουντούτσνοστ

«Σε συμφωνία με τον κύριο Τσόβιτς και τον αθλητικό διευθυντή της Αδριατικής Λίγκας, επιτρέψαμε την παρατυπία στον 5ο τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα, παρά τις επιθέσεις που έγιναν στους παίκτες. Αυτό που τελικά έκρινε το ματς, ήταν ο φόβος και η σωματική βία στους παίκτες.

Μετά την επίθεση, που καταγράφηκε στις κάμερες και μεταφέρθηκε στα ΜΜΕ, που αφορούν την επίθεση της σερβικής ομάδας στα μέλη της αντοπροσωπείας μας, αφού μας σόχευσαν με αναπτήρες, καρέκλες και άλλα αντικείμενα, αποσυρθήκαμε για τα αποδυτήρια, όντες απροστάτευτοι από την Αστυνομία, παρά τις υποσχέσεις της για την ασφάλειά μας. Ο Νόρις Κόουλ, ο Σουάντ Σέχοβιτς και ο Νεμάνια Γκόρντιτς τραυματίστηκαν, ο τελευταίος δεχόμενος καρέκλα στο κεφάλι του. Γνωρίζοντας, ότι η ατμόσφαιρα δεν είναι τέτοια, για να διεξαχθεί το ματς, ζητήσαμε από τον πρόεδρο της ABA League, παρά τις πιέσεις του Ερυθρού Αστέρα, να εκκενωθεί το γήπεδο, ή να παίζαμε αύριο. Οι κύριοι Νόβοσελ και Τσαμπαρκάπα είδαν πως κινδεύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών μας, με τις επιθέσεις να μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμη και θανάτους, μένοντας μόλις για λίγα λεπτά στο παρκέ, μας είπε πως αν δε βγαίναμε μέσα σε 5 λεπτά, θα κατακυρωνόταν το ματς με 20-0 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα. Παρότι γνωρίζαμε, ότι θα χάναμε, δεχθήκαμε να διαφυλάξουμε την τιμή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, που σε μια τέτοια κατάσταση βγήκε στο γήπεδο και έπαιξε. Για όλα όσα έγιναν, θα ενημερώσουμε τους αρμοδίους στην Αδριατική Λίγκα, που επέτρεψε αυτή την απαράδεκτη και ταπεινωτική κατάσταση. Περιμένουμε την απάντησή τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα