Χαμός στο Βελιγράδι, έμεινε στα αποδυτήρια η Μπουντούτσνοστ! (vid)

Χαμός στο Βελιγράδι, έμεινε στα αποδυτήρια η Μπουντούτσνοστ! (vid)

bet365

Η αποστολή της Μπουντούτσνοστ παραμένει στα αποδυτήρια της Hala Pionir καταγγέλλοντας επίθεση από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα πριν από το τζάμπολ του πέμπτου τελικού στην Αδριατική Λίγκα.

Η ατμόσφαιρα στην κατάμεστη Hala Pionir είναι τεταμένη αφού ορισμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα εισέβαλαν στο παρκέ και έφτασαν σε απόσταση... αναπνοής από τους παίκτες της Μπουντούτσνοστ, απειλώντας τον Πέταρ Πόποβιτς και ρίχνοντας μπουκάλια!

Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στα αποδυτήρια όπου παρέμειναν για μια ώρα πριν πατήσουν ξανά παρκέ για το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα και την έξοδο στην επόμενη EuroLeague!

Μάλιστα οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα πήραν την μπάλα κι έκαναν σουτάκια στην μπασκέτα της Μπουντούτσνοστ ενώ τα... παρατράγουδα άρχισαν αρκετά νωρίτερα όταν ο Νόρις Κόουλ είχε επεισόδιο με τον cameraman!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα