Τσαρτσαρής: «Είχα συζητήσει με τον Ολυμπιακό...»

Τσαρτσαρής: «Είχα συζητήσει με τον Ολυμπιακό...»

Gazzetta team
Τσαρτσαρής: «Είχα συζητήσει με τον Ολυμπιακό...»

bet365

Με αφορμή την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Final Four ο Κώστας Τσαρτσαρής παραχώρησε συνέντευξη στην οποία παραδέχτηκε ότι είχε μιλήσει στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Τσαρτσαρής στο περιοδικό «All Star Basket»:

«Με τον Ολυμπιακό δύο φορές είχαμε κάνει συζητήσεις. Μία το 2002 στην αρχή πριν υπογράψω στον Παναθηναϊκό και μία πριν ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ευχαριστημένος και δικαιωμένος για την εξέλιξη της καριέρας μου. Αν δεν πήγαινα στον Παναθηναϊκό, η καριέρα μου θα ήταν πολύ διαφορετική, αφού ενδεχομένως δεν θα έπαιρνα τόσους τίτλους», τόνισε ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ.

Για το πώς μένει προσγειωμένος, παρά τις επιτυχίες: «Ε, εντάξει, δεν είμαι και Διαμαντίδης (γέλια)! Είναι δύσκολη κατάσταση... Όλα ξεκινάνε από το σπίτι και την οικογένειά σου. Με έχουν μάθει να πατάω γερά στο έδαφος. Επιπλέον χρειάζεται ένας άνθρωπος στην ομάδα να σου τραβάει το αφτί και να μη σου επιτρέπει να σηκώνεις μύτη όταν πετυχαίνεις κάτι καλό. Αυτός είναι ο Ομπράντοβιτς».

Για το Final Four και την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους. Έχει ικανότατους παίκτες και καλό προπονητικό τιμ. Εμείς όμως πάμε στο Final Four σαν πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε έναν προπονητή που κάτι θα σκεφτεί και πάμε για να παλέψουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα