Πιστεύει στο 1-1 ο Μάλντροου

Πιστεύει στο 1-1 ο Μάλντροου

Γιάννης Ράμμας
Πιστεύει στο 1-1 ο Μάλντροου

bet365

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ευελπιστεί σε ό,τι... επιτρέψει ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Σαμ Μάλντροου έχει πίστη στο πλάνο του προπονητή του εν όψει του δεύτερου προημιτελικού στο Αλεξάνδρειο (21/4,16:00/ΝΕΤ).

Η σειρά ταξιδεύει απ' το ΟΑΚΑ στο Αλεξάνδρειο κι εκεί ο προπονητής του Άρη αναμένει τη συμπαράσταση του κόσμου.

«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να συμπαρασταθεί στην ομάδα, δίνοντας μία χείρα βοηθείας σε αυτά τα παιδιά, που υπό δύσκολες συνθήκες κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και να δικεδικήσουμε ό,τι μας επιτρέπει μία μεγάλη ομάδα ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθεί, όπως είναι ο Παναθηναϊκός» είπε χαρακτηριστικά στο esake.gr.

Απ' την πλευρά του, ο Αμερικανός σέντερ αναμένει κάτι περισσότερο: «Μας περιμένει ένας ακόμη πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στην πρώτη αναμέτρηση παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η απόδοση μας επέσε στο τρίτο δεκάλεπτο. Τώρα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα για 40 λεπτά, να παλέψουμε και να ακολουθήσουμε την τακτική που θα μας υποδείξει ο κόουτς. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα