Τα βρήκαν κι έρχεται στο Περιστέρι o Πάρκερ

Τα βρήκαν κι έρχεται στο Περιστέρι o Πάρκερ

bet365

Ο «Σμους» Πάρκερ έστειλε υπογεγραμμένο προσύμφωνα συνεργασίας και μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό του Περιστερίου. Αναμένεται κι ο Μίτσελ.

Το Περιστέρι θα παρουσιαστεί ενισχυμένο τις επόμενες 7 κρίσιμες αγωνιστικές της Α1, με την ομάδα να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ «Σμους» Πάρκερ, ενώ σειρά θα πάρει ο Τζόναθαν Μίτσελ:

«Yπογεγραμμένο προσύμφωνο συνεργασίας με την ομάδα μας έστειλε ο Σμους Πάρκερ και εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί στη διάθεση του Τζίμη Κουστένη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ.

Πρόκειται για έναν μεγάλης αξίας καλαθοσφαιριστή που πρόκειται να βοηθήσει σημαντικά το Περιστέρι στη «μάχη» που δίνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ο 32χρόνος Αμερικανός γκαρντ έχει παίξει και στο παρελθόν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη (2003-2004) και του Ηρακλή (2011). Ο Πάρκερ αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2005-2007) στους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ έχει επίσης θητεύσει στους Ντιτροίτ Πίστονς, τους Φοίνιξ Σανς, τους Μαιάμι Χιτ και τους Κλίπερς.

Την φετινή σεζόν έπαιξε στην Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ για 5 παιχνίδια έχοντας 9,8 πόντους, 2,8 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ σε 19,8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Η προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας μας θα συνεχιστεί…», αναφέρει η ανακοίνωση του Περιστερίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα