Κορωνιός: «Κερδίσαμε από αυτό το ματς»

Gazzetta team
Κορωνιός: «Κερδίσαμε από αυτό το ματς»
Η Καβάλα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 94-76, αλλά σύμφωνα με τον Άγγελο Κορωνιό υπήρξαν κέρδη για την ομάδα του από αυτό το παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός της Καβάλας είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.Θα συμφωνήσω με τον κόουτς πως θα πρέπει να γίνονται και άλλα παιχνίδια αυτή την ώρα ώστε να μπορούν να έρθουν οικογένειες στο γήπεδο. Είχαμε πολλά προβλήματα και ειδικά αυτό της τελευταίας στιγμής με τον Κόλεμαν μας στοίχισε. Εγώ αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μας ήταν να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούσαν από αυτό το παιχνίδι. Αυτό που θέλαμε να κερδισουμε ήταν να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στην άμυνα μας. Ήταν ευκαιρία και καλή προπόνηση για εμάς αυτό το δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, μας μπήκαν τα σουτ, αλλά ήταν λογικό στο δεύτερο ημίχρονο να μείνουμε από δυνάμεις αφού δεν είχαμε παίκτες. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να γινόμαστε καλύτεροι».

Από τη μεριά του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε πως «ψάχνουμε τρόπο να σταματήσουμε τον Ρονάλντο»Με αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, δεν έχεις πολλά να περιμένεις. Είχαμε πολλές απουσίες και είπαμε όποιοι παίξουμε να το διασκεδασουμε και να κερδίσουμε πράγματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να βελτιωθούμε για τα επομενα ματς ώστε να πετύχουμε τον στόχο να σώσουμε την κατηγορία. Μετά την λογική κούραση που ήρθε για εμάς, δώσαμε ευκολα καλάθια στον Ολυμπιακό και όλα τελείωσαν. Ελπίζουμε ο κόσμος που ήρθε να το χάρηκε και να μας βοηθήσει στη συνέχεια. Είχα καιρό να παίξω τόσο πολύ και αυτό που θελω είναι να έχω υγεία. Με βοηθάει πολύ ο κόουτς και σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα