Έκτη συνεχόμενη νίκη και... συνεχίζει ο Π.Α.Ο.Κ.!

Gazzetta team
Έκτη συνεχόμενη νίκη και... συνεχίζει ο Π.Α.Ο.Κ.!

bet365

Με τους... Fantastic 4 (Χαραλαμπίδη, ΜακΓκραθ, Μαργαρίτη, Παπαδόπουλο) ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε να νικήσει 76-72 στα Ιλίσια τον Ηλυσιακό και να φτάσει στις 6 συνεχόμενες νίκες!


Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τις έξι συνεχόμενες νίκες και δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα φέτος.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έχει βρει ρυθμό και τον τελευταίο μήνα παίζει εξαιρετικά. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει... μοιράσει ρόλους, ο κάθε παίκτης γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνει μέσα στο παρκέ και έτσι οι Θεσσαλονικείς έχουν γίνει φαβορί, με την εικόνα που παρουσιάζουν, για να βρεθούν στην πρώτη τετράδα μαζί με τους «αιώνιους» και τον Πανιώνιο.

MVP: Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ διανύει περίοδο φόρμας και με ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση οδήγσε την παρέα του στη νίκη στην έδρα του Ηλυσιακό. Ο 32χρονος σέντερ έμεινε στο παρκέ για περισσότερα από 30 λεπτά και είχε 15 πόντους (7/14 δίποτα, 1/4βολές), 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 λάθη, ένα κόψιμο.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Γιώργος Αποστολίδης. Ο Έλληνας γκαρντ συνήθως δίνει πολλά στον φετινό Ηλυσιακό, αλλά απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Σε περίπου 15 λεπτά δεν κατάφερε να σκοράρει και το μόνο που έκανε ήταν να δώσει τρεις ασίστ.

KEY POINT: Η άνοδος των ΜακΓκραθ και Μαργαρίτη στο δεύτερο ημίχρονο. Χαραλαμπίδης και Παπαδόπουλος οδηγούσαν την παρέα τους για 25 λεπτά, αλλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ έγινε προβλέψιμο. Και αυτό γιατί μόνο οι δύο αυτοί παίκτες απειλούσαν τον Ηλυσιακό. Όταν βρήκαν ρυθμό και μπήκαν στην... εξίσωση Μαργαρίτης και ΜακΓκραθ, η άμυνα του Ηλυσιακού σταμάτησε να στέλνει δεύτερο παίκτη στους δύο και έτσι βρήκαν και αυτοί πεδίο δράσης και καθάρισαν το ματς.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Περίπου 350 ήταν οι φίλοι του Ηλυσιακού που βρέθηκαν στις εξέδρες. Κάτι το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, κάτι η κακή πορεία των γηπεδούχων και έτσι η εικόνα στις εξέδρες δεν ήταν και τόσο καλή.

Δεκάλεπτα: 14-13, 32-38, 54-57, 72-76
Ηλυσιακός (Ζευγώλης): Αράπης 3 (1), Χάμπτον 10 (1/4τριπ, 5ριμπ), Αποστολίδης, Σπανός, Χατζής 2, Δορκοφίκης 5 (1τριπ, 8ριμπ), Σκοτ 20 (4/9τριπ, 6ριμπ), Τζόουνς 13, Στόγκλιν 19 (2/7τριπ, 8ριμπ).
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χάτσερ, Κασελάκης, Χαραλαμπίδης 22 (1τριπ, 6ριμπ, 5ασ), ΜακΓκραθ 11 (1/3τριπ), Τσαϊρέλης 2, Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 13 (1), Παπαδόπουλος 15 (11ριμπ), Καλλές 4, Χαριτόπουλος 4.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα