Τεστ εν όψει Πανιωνίου για Χουγκάζ

Gazzetta team
Τεστ εν όψει Πανιωνίου για Χουγκάζ

bet365

Η Καβάλα πήρε τη δεύτερή της νίκη στη Βαλκανική λίγκα κι ο Κρις Χουγκάζ τόνισε πως η συμμετοχή τους στη διοργάνωση θα τους βοηθήσει να βρούνε τον ρυθμό τους.

Ο τεχνικός της Καβάλας ανέφερε για την εντός έδρας νίκη: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι μας στην Βαλκανική λίγκα. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ιδιαίτερα επειδή ήταν εντός έδρας. Είχαμε κάποια προβλήματα με τους ξένους παίκτες μας, δεν μπορούσαν να παίξουν σήμερα. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ όμως για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (27/10, 5μ.μ., ΕΤ1).

Πάντα πίστευα ότι η Βαλκανική λίγκα θα μας βοηθήσει να βρούμε τον ρυθμό μας. Εχουμε μια νέα ομάδα, πάντα υποστηρίζουμε τους νεαρούς μας παίκτες και οι νέοι μας παίκτες, όπως ο Γκαγκαλούδης και πιστεύω και ο Γκράντυ θα προσθέσουν εμπειρία στην ομάδα μας και θα την κάνουν πιο ανταγωνιστική.

Συγχαρητήρια στην Ο.Κ.Κ, γύρισαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι να παίζουν όλοι οι παίκτες, ιδιαίτερα οι νεαροί».

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στο πρώτο του παιχνίδι με την Καβάλα, μετά την επιστροφή του τόνισε πως η νίκη ήταν σημαντική για την ψυχολογία τους: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, διότι ερχόμαστε από 2 ήττες. Έπρεπε να νικήσουμε καταρχήν για ψυχολογικούς λόγους.

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, είμαστε όμως νέα ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωση μας, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε καρδιά στο τέλος και πήραμε το παιχνίδι.

Θα ξαναπώ, ότι είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για την ανάκαμψη μας, και περιμένουμε το Σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο για να νικήσουμε και να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα».

Ο Σρένταν Τζέκοβιτς, προπονητής της Μπέογκαρντ ανέφερε: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, διότι χάσαμε το πρώτο μας ματς στο Βελιγράδι. Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα με το ταξίδι μας, με το λεωφορείο. Ήρθαμε αργά χθες και χάσαμε μεγάλο μέρος της προπόνησης. Σήμερα κάναμε την πρωϊνή προπόνηση και παίξαμε το ματς κάτι που ήταν πολύ κακό για εμάς.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για εμάς αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Δεν είναι καλό για εμάς, αλλά αυτό είναι το παιχνίδι, έτσι είναι η ζωή».

Από τη μεριά των παικτών ο Βουκ Μαλιτζάν, τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε καλά, δεχτήκαμε εύκολα καλάθια και πολλά τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, με πολύ ενέργεια, όμως στα 3 τελευταία λεπτά χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα